VOLVCA training nodig?

Bent u op zoek naar een VOLVCA training? Een VOLVCA training werkt naar een diploma op het gebied van veiligheid en gezondheid binnen uw bedrijf. Met dit diploma tonen zij aan dat zij weten hoe zij zelf en andere medewerkers op een veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. VOLVCA staat voor veiligheid voor operationeel leidinggevenden. Na het behalen van dit diploma, bent u bekend met de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties op de werkvloer, het voorkomen van arbeidsongevallen en het organiseren van toolboxmeetings voor uw medewerkers. Een toolboxmeeting is een kort periodiek werkoverleg waardoor de veiligheid op de werkplek wordt bevorderd. Een toolboxmeeting maakt bouwplaatsmedewerkers nog beter bewust van gevaren op het werk.

vca cursus

VOLVCA training op maat

Wij bieden voor elk bedrijf een VOLVCA training op maat aan. De inhoud is hetzelfde, omdat er naar een diploma gewerkt wordt, maar de manier waarop het gegeven wordt, is uniek. Wij kijken naar het personeel en geven op een effectieve, interactieve manier les. Wij brengen de theorie in een praktijkvorm aan bod. Er is namelijk aangetoond dat je bij het zien van de handelingen het beter kan onthouden dan het alleen maar te lezen. Wij willen dat iedereen op zijn of haar eigen manier leert en daarom zijn er verschillende oefeningen verwerkt in onze cursussen. Er zullen ook geregeld energizers worden ingezet. Energizers zijn oefeningen die de energie bij de medewerkers weer even een opstoot geven. Een leuk spelletje waarbij er gelachen mag worden en even de gedachten op een ander onderwerp zetten. Onze cursus duurt 1 dag en deze dag is een intensieve dag waarin alles wordt verwerkt. Na de cursus kunnen de medewerkers bij ons een voorkeursdatum opgeven wanneer zij het examen willen doen. Wij zijn de specialist voor uw VOLVCA training!

VOLVCA training bij KAMbode

KAMbode biedt kwalitatieve opleidingen op maat aan. Wij gaan met onze specialisten graag met u in gesprek. Wij hebben voor iedere branche specialisten in dienst. Wij detacheren specialistisch personeel als daar vraag naar is. Wij verzorgen opleidingen en cursussen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu in diverse sectoren. U draagt ons onderwerpen aan en wij verzorgen op basis van die onderwerpen een cursus op maat aan. Voorafgaand aan de cursus geven wij uw bedrijf een cursusboek om alvast te kunnen inlezen in de informatie die verwerkt is in de cursus. Wij geven de VOLVCA training in uw tempo. Wilt u snel door de stof heengaan of juist op een rustiger tempo? Wij passen ons aan naar uw wensen. Wij horen graag van u!