VOLVCA cursus nodig?

Op zoek naar VOLVCA cursus? VOLVCA staat voor veiligheid voor operationeel leidinggevende en voor veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een belangrijke cursus in de bouwsector. Wij bieden een 1-daagse cursus waarbij zelfstudie vereist is, die u en uw personeel opleidt tot het officieel erkende diploma VOLVCA. Dit diploma is net als de gewone VCA10 geldig en heeft u als bedrijf nodig bij het operationeel leidinggeven. Zonder dit diploma mag u geen leidinggeven in deze sector. De VOLVCA cursus wordt zowel via open inschrijvingscursus als op in-company basis gegeven.

vca cursus

VOLVCA cursus basiskennis

Op zoek naar een VOLVA cursus? Met een VOLVCA diploma laat u zien dat u basiskennis heeft over veiligheid, gezondheid en milieu. Door deze cursus leert u de theorie in de praktijk toe te passen. Het geeft u niet alleen kennis over uw eigen veiligheid, maar ook die aan de mensen waaraan u leiding geeft. Door in het bezit van dit diploma te zijn, laat u aan de opdrachtgevers zien dat uw bedrijf alles voor de veiligheid doet. De basis van de vca zit ook in deze cursus verwerkt, uw werknemers hebben deze basis kennis ook en zo kan iedereen deze kennis aanpassen in de praktijk.

VOLVCA cursus zzp’er

U bent ZZP’er en u weet niet goed of u een VOLVCA cursus nodig heeft om aan het project te starten? Als u zich tijdelijk als werknemer laat inhuren door het bedrijf, hoeft u niet in het bezit te zijn van het VOLVCA diploma om aan het project te starten. B-VCA is overigens wel verplicht om deel te nemen op de bouw. Zonder het B-VCA dipoma mag u niet aan de bouw beginnen. Bent u als ZZP’er leidinggevende over uw eigen team of over het team van het ingehuurde bedrijf, dan moet u wel in het bezit zijn van het VOLVCA diploma.

Advies op maat

Wij geven u graag advies op maat over de verschillende cursussen die wij aanbieden. Een VOLVCA cursus is één van de cursussen die wij aanbieden. Andere cursussen die u bij ons online via E-learning kunt volgen zijn: BHV basis, BHV verlenging, EHBO verlenging, B-VCA, leider BHV, VOLVCA, preventiemedewerker of het keuren van machines en gereedschappen. Heeft u liever een in-company training op locatie dan is er nog veel meer mogelijk qua cursussen, bijvoorbeeld een AED training, gas- en meetbevoegde, veilig werken op hoogte, veilig hijsen en aanslaan van lasten, heftruck en reachtruckchauffeur of toolboxmeetings. Wij horen graag wat u van ons verwacht!