Veiligheid opleiding nodig?

Bent u op zoek naar een veiligheid opleiding? Bent u op zoek naar een professional die u een veiligheid opleiding volgens de juiste richtlijnen kan aanbieden? Dan bent u van harte welkom bij KAMbode in Giessen. Wij bieden verschillende cursussen en opleidingen aan op locatie, maar bij u op kantoor is ook mogelijk. Bent u benieuwd naar ons brede aanbod of wilt u meer weten over een veiligheid opleiding van KAMbode? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Op onze website vindt u meer informatie over de cursussen en opleidingen die wij aanbieden. U kunt gemakkelijk per telefoon of per e-mail een aanvraag bij ons indienen. 

Op zoek naar een deskundige beoordeling? Wilt u een vakkundig onderzoek en een betrouwbaar advies?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Heftruck rijden

KAMbode blinkt uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen.

Heeft de veiligheid binnen uw bedrijf hoge prioriteit? Wilt u dat uw medewerkers een veiligheid opleiding volgen? KAMbode in Giessen biedt een breed scala aan opleidingen die betrekking hebben op de veiligheid binnen organisaties. Wij zijn dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Onze cursussen en opleidingen zijn flexibel en kunnen op maat ingericht worden voor uw bedrijf. KAMbode voelt zich thuis in verschillende branches. Wij zijn vooral actief in de branches Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid), Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector) en Office (kantoorpanden). Ook voor uw bedrijf of organisatie hebben wij gegarandeerd een passende cursus of opleiding. Cursussen die wij aanbieden zijn onder andere: BHV basis en verlenging, EHBO basis en verlenging, Basis VCA, preventiemedewerker, deskundige gevaarlijke stoffen, heftruckchauffeur en nog veel meer. Het is verstandig om uw personeel op te leiden op het gebied van veiligheid. De enthousiaste en gemotiveerde docenten van KAMbode weten waar ze het over hebben en dragen hun kennis op een vakkundige manier over. In een informele sfeer en met een persoonlijke benadering proberen wij de cursus laagdrempelig aan te bieden.

Veiligheid opleiding bij u op locatie mogelijk

Wij geven cursussen en trainingen op drie manieren:

  • Open inschrijvingscursussen
  • In company trainingen
  • E-learning

U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de veiligheid opleiding. Wij denken graag met u mee over welke cursus het meest geschikt is voor uw organisatie en welke manier de beste is. Meestal geven wij trainingen op locatie. In de vertrouwde omgeving is het direct duidelijk waar op gelet moet worden. Welke manier u ook kiest, wij zorgen ervoor dat de inhoud aansluit op uw wensen en behoeften. Ons sterke punt is dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Zo kunt u ook bij ons terecht voor advisering en detachering. Wij ontlasten u graag als het gaat om het opvolgen van de vele regels en eisen waar uw bedrijf aan moet voldoen.

Contact opnemen?

Heeft u interesse in een veiligheid opleiding en wilt u er meer over weten? Neem gerust contact met ons op! U kunt van ons deskundig advies verwachten. Vele klanten hebben inmiddels de weg naar ons gevonden en de klanttevredenheid is zeer hoog. Klanten waarderen ons met een mooie 8,5! Onze docenten staat klaar om hun kennis met u te delen! KAMbode is een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en deskundigheid voorop staan.