Veiligheid cursus nodig?

Bent u op zoek naar een veiligheid cursus? Dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij brengen u de hoogte van de maatregelen die nodig zijn om een veilige werkplek voor uw personeel te creëren. Veiligheid is niet eenvoudig te regelen want daar moet goed en efficiënt mee omgegaan worden. Iedereen wilt toch dat het personeel een veilige werkplek heeft? Maar hoe pakt u dit dan aan binnen uw bedrijf? Dat behandelen wij in de veiligheid training. Voorafgaand aan de training komen wij op locatie langs om te kijken naar de veiligheidsmaatregelen die op dit moment getroffen worden. Heeft u bepaalde punten die u graag terug wilt laten komen in de cursus? Geef dit door en wij verwerken dit in de veiligheid cursus. Een veilige werkplek scheppen is slechts het begin, u moet er ook voor zorgen dat uw personeel zich bewust is van de eigen veiligheid. Alleen dan kan de veiligheid binnen het bedrijf echt verbeteren.

Op zoek naar een deskundige beoordeling? Wilt u een vakkundig onderzoek en een betrouwbaar advies?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Veiligheid cursus voor elke werknemer en werkomgeving

Op zoek naar een veiligheid cursus? Niet alleen voor de werknemers moet er een veilige situatie gecreëerd worden maar ook het juiste gebruik van verschillende machines is een belangrijk aspect van veilig werken. Hoe gaan ze bij u op het bedrijf bijvoorbeeld om met veilige machines? Zijn er protocollen om de veiligheid te waarborgen? Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen van een cursus veiligheid van Kambode. Door een veiligheid cursus te volgen leert u hoe een project of bepaalde groepen werknemers veiligheidstechnisch in goede banen leidt. Wij nemen iedereen mee in de nieuwe protocollen en de ontwikkelingen die op dit moment gelden. Na de cursus bent u volledig op de hoogte van veiligheid en kan het bedrijf een nieuwe weg inslaan.

Veiligheid cursus bij Kambode

De cursus veiligheid is speciaal ontwikkeld voor uw uitvoerende en coördinerende medewerkers die te maken hebben met veiligheidsprotocollen.  Bent u op zoek naar een professionele organisatie op het gebied van veiligheid cursus? Dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. De overheid (Arbowet) stelt steeds meer eisen als het om uw veiligheid gaat. En dat is niet onterecht want ook u zult dit belangrijk vinden voor uzelf of uw personeel. Het voorkomen van arbeidsongevallen kan immers ook veel (financieel) leed voorkomen. Bij Kambode vindt u de belangrijkste opleidingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de veiligheid cursus en andere trainingen die wij aanbieden.