Veilig hijsen opleiding nodig?

Veilig hijsen opleiding nodig? Bent u op zoek naar een veilig hijsen opleiding? Zoekt u een veilig hijsen opleiding voor uzelf of bent u op zoek naar een bedrijf dat voor al uw medewerkers een cursus veilig hijsen kan geven? Zoek dan niet verder! Bij Kambode bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om op locatie een veilig hijsen opleiding te volgen. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor cursussen op een geplande locatie. De keuze is helemaal aan u. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan. Wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en gaan graag met u aan de slag. Voor al uw vragen over de cursus veilig hijsen bent u bij ons van harte welkom. Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor uw opleidingswensen. 

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Veilig hijsen

Veilig hijsen opleiding bij Kambode

Kambode biedt u de mogelijkheid aan om binnen één werkdag uw basis cursus veilig hijsen af te ronden. Tijdens deze cursus wordt er gewerkt aan voldoende veiligheidskennis en de verantwoordelijkheid voor het juiste gebruik van hijsmiddelen bij het laden, lossen en verplaatsen van goederen. Onze cursus is compact en duidelijk. Wij bieden u de mogelijkheid aan om bij u op locatie de cursus veilig hijsen te volgen. De opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen en een praktijkbeoordeling. Naast de basiscursus bieden wij u ook de herhalingscursus aan. Deze cursus duurt een halve dag. U bent dan weer helemaal op de hoogte en u heeft uw officiële certificaat op zak. Bent u benieuwd wat wij voor een veilig hijsen opleiding kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u hier graag meer over.

Meer weten over veilig hijsen opleiding?

Kambode werkt samen met een enthousiast en ervaren team. Het is onze kracht dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van opleidingen en cursussen. Wij hebben een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2! Kambode geeft cursussen en opleidingen in-company maar eventueel ook via open inschrijvingen. Dit is helemaal aan u. Wij zijn een echt no-nonsensebedrijf dat weet waar het over praat. U zult bij ons een informele sfeer ervaren waar persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen centraal staan. Kambode voelt zich thuis in verschillende branches.