Veilig hijsen cursus nodig?

Bent u op zoek naar een veilig hijsen cursus? Bent u op zoek naar een bedrijf dat een één daagse veilig hijsen cursus kan verzorgen? Bij Kambode bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van van cursussen en opleidingen. Bent u op zoek naar een veilig hijsen cursus in-company of geeft u de voorkeur aan een open inschrijving? De keuze is helemaal aan u. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en gaan graag met uw medewerkers aan de slag. Daarnaast kunt u zich persoonlijk inschrijven voor opleidingen en cursussen op een vaste locatie. 

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Veilig hijsen

Veilig hijsen cursus bij Kambode

Op zoek naar een veilig hijsen cursus? Kambode komt graag naar u toe voor uw veilig hijsen cursus! Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Giessen maar komen graag naar de locatie die u wenst. Het is onze taak om u en uw medewerkers te voorzien van de juiste opleiding en cursus die u nodig heeft voor veilig hijsen. Wij bieden u de mogelijkheid aan om via in-company of via open inschrijving de verplichte cursus af te ronden. Wij werken samen met een enthousiast team. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen met alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan bekend als een echt no-nonsensebedrijf dat weet waar het over praat. U zult bij ons een informele sfeer ervaren waar een persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen centraal staan. Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches. Vele bedrijven en klanten gingen u al voor en beoordelen ons met een 8.2. Wordt u onze volgende tevreden cursist?

Meer weten over veilig hijsen?

Wilt u meer weten over een veilig hijsen cursus? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een in-company cursus of opleiding op de door u gewenste locatie. Bij Kambode kunt u in één dag uw basiscursus veilig hijsen afronden. De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen en een praktijkbeoordeling. Verlenging van het behaalde diploma is niet verplicht, maar we adviseren u iedere 5 jaar de herhalingscursus te volgen.