VCA training nodig?

Bent u op zoek naar een VCA training? Waarom is een VCA training belangrijk? Het is belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn hoe de veiligheid gewaarborgd wordt binnen uw bedrijf. Op de werkvloer is VCA belangrijk, omdat hiermee een groot deel van de bedrijfsongevallen voorkomen worden. Een bedrijfsongeval kan veel kosten of zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich meebrengen en dat wil geen bedrijf op zijn naam krijgen. De VCA training zorgt is een meerwaarde voor bedrijven die veilig en gezond en milieuvriendelijk werken belangrijk vinden en hierin structureel willen verbeteren. De bouwsector is en blijft een risicovolle baan waarbij het risico van het oplopen van lichamelijk letsel zeer hoog is.

vca cursus

VCA training op maat

Heeft u al eerder een bedrijfsongeval meegemaakt? Wij willen deze verhalen graag horen om de VCA training hierop aan te laten sluiten. Was het een fout van de opdrachtgever of wist het personeel niet om te gaan met de gereedschappen of zat er een hele andere reden achter? Wij spelen op deze incidenten in. Wij bieden een VCA training op maat aan speciaal voor uw bedrijf. Dit houdt in dat wij situaties nabootsen die al voorgevallen zijn in het verleden of misschien wel voor kunnen gaan vallen. Wij luisteren graag naar u over de werkwijze die jullie hanteren en een aantal personeelsleden hoe zij met deze werkwijze omgaan. Is het een andere werkwijze dan de standaard? Er zijn altijd een aantal standaardsituaties die wij laten zien in de cursus. Dit zijn veelvoorkomende situaties, waar bijna ieder bedrijf wel mee te maken krijgt.

VCA training bij KAMbode

Wij maken van taaie stof een functionele cursus die u niet gaat vervelen. Niets is zo vervelend om een eentonige cursus te krijgen. U schiet daar niets mee op, want een boek doorlezen kan iedereen. Wij maken van de stof een interactieve training, waardoor iedereen ook echt deelneemt aan de cursus en zijn of haar hoofd erbij kan houden. Wij spelen met onze casussen verschillende situaties na, om het handelen bij een situatie te kunnen testen. De incidenten kunnen op het bedrijf plaatsvinden en wat moet er dan gebeuren? Wij leren u de kunsten en daarna kunnen uw medewerkers op deze situaties in de praktijk inspelen! Wij spelen altijd in op de wensen en behoeften van het bedrijf en de eigen inbreng van de cursisten. Waar zit u mee in het bedrijf of wat vinden de medewerkers lastig om toe te passen? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: