VCA training nodig?

Bent u op zoek naar een VCA training? Waarom is een VCA training belangrijk? Het is belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn hoe de veiligheid gewaarborgd wordt binnen uw bedrijf. Op de werkvloer is VCA belangrijk, omdat hiermee een groot deel van de bedrijfsongevallen voorkomen worden. Een bedrijfsongeval kan veel kosten of zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich meebrengen en dat wil geen bedrijf op zijn naam krijgen. De VCA training zorgt is een meerwaarde voor bedrijven die veilig en gezond en milieuvriendelijk werken belangrijk vinden en hierin structureel willen verbeteren. De bouwsector is en blijft een risicovolle baan waarbij het risico van het oplopen van lichamelijk letsel zeer hoog is.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
vca cursus

VCA training op maat

Bent u op zoek naar een VCA training? Verloopt uw VCA certificaat binnenkort en bent u op zoek naar een training waardoor u uw licentie weer kunt verlengen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij voelen ons thuis in verschillende branches waardoor wij een VCA training op maat kunnen aanbieden aan verschillende bedrijven. Een VCA training is erg belangrijk voor uzelf en uw medewerkers. Voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden is het verplicht dat uw medewerkers op de werkplaats voorzien zijn van de juiste cursussen en certificaten. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u meer weten over het inplannen van een VCA training? Neem direct een kijkje op onze website. Daarnaast kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien uw aanmelding voor een VCA training graag tegemoet.

Jarenlange ervaring bij KAMbode

KAMbode biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het aanbieden van VCA trainingen en cursussen. Bij ons staat deskundigheid en kwaliteit écht voorop. Dit zijn twee onmisbare kernwoorden, omdat we dagelijks bezig zijn met veiligheid en (bedrijfs)risico’s en als geen ander weten hoe belangrijk veiligheid is in verschillende branches. Ook voor uw bedrijf, organisatie of voor u als particulier hebben wij gegarandeerd een oplossing. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Wij zijn een bedrijf met een informele sfeer, dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Waar de medewerkers enthousiast, open en betrokken zijn, zowel richting elkaar als naar hun klanten toe. Het is onze kracht dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf te maken heeft. Wij geven cursussen en opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. Hierdoor is er altijd een geschikte dag en tijd om een VCA training te volgen. KAMbode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches.

Direct uw VCA training online regelen

Wilt u meer weten over het inplannen van een VCA training die geschikt is voor uw branche? Bent u op zoek naar een online VCA training die u op uw eigen tijd kunt volgen? Neem dan direct een kijkje bij onze aangeboden cursussen en opleidingen. Vele zakelijke klanten gingen u al voor en geven ons een 8.6 op basis van 942 beoordelingen. Voor het volgen van een VCA training bent u bij ons in goede handen.