VCA training of VCA cursus nodig?

Als u op zoek bent naar een VCA cursus of een VCA training, dan bent u bij KAMbode aan het goede adres! Wij zijn een enthousiast team met een informele sfeer. Wij blinken uit met onze cursussen en trainingen , in onze persoonlijke benadering, korte lijntjes en maatwerk. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen, zo ook met onze aangeboden VCA trainingen. Daarnaast zijn wij een echt no-nonsensebedrijf dat weten waar wij over praten. Kambode opereert in meerdere verschillende branches.

Wij krijgen een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2!
Direct uw VCA training of cursus boeken?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training:
vca cursus

Wat betekent VCA?

VCA staat voor : Veiligheid (en gezondheid en milieu) Checklist Aannemers

Door de afkorting VCA, lijkt het alsof alleen medewerkers in de bouw een VCA certificaat moeten hebben, maar inmiddels worden er in in een groot aantal andere branches ook om dit certificaat gevraagd. VCA helpt om veilig en op een gezonde en milieuvriendelijke manier te kunnen werken op plaatsen met grote risico’s.

Voor wie is een VCA cursus of VCA training?

In eerste instantie was de VCA cursus of VCA training voornamelijk bedoeld voor in de bouw maar tegenwoordig wordt in veel meer branches deze checklist gebruikt. Een VCA cursus of VCA training is verplicht van werktuigbouwkunde tot aan civiele techniek. Van de schilders branch tot aan de transport branch. U heeft een VCA certificaat nodig als u werkt in een omgeving waar veel risico is. Het gaat vaak om werken op hoogte tot aan alle werkzaamheden op bouwplaatsen en inspecties.

De VCA cursus specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zodoende ook dé specialist in de VCA cursus en/of VCA training.  KAMbode is een bedrijf dat een informele sfeer wilt uitdragen en behouden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers enthousiast, open en betrokken zijn. Zowel richting elkaar als naar u als klant. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons écht voorop.

Ook voor uw bedrijf, organisatie of voor u als particulier hebben wij gegarandeerd een oplossing. Indien u vragen heeft of uw wilt graag wat meer informatie dan kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Laat het ons weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

We geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen.