VCA training of VCA cursus nodig?

Als u op zoek bent naar een VCA cursus of een VCA training, dan bent u bij KAMbode aan het goede adres! Wij zijn een enthousiast team met een informele sfeer. Wij blinken uit met onze cursussen en trainingen , in onze persoonlijke benadering, korte lijntjes en maatwerk. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen, zo ook met onze aangeboden VCA trainingen.

Wij krijgen een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2!
Direct uw VCA training of cursus boeken?

vca cursus

Wat betekent VCA?

VCA staat voor : Veiligheid (en gezondheid en milieu) Checklist Aannemers

De VCA-norm is niet het doel maar het middel om bedrijven te helpen risicovolle werkzaamheden op een VGM-verantwoorde wijze uit te laten voeren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen bedrijfscertificering en persoonscertificering. Voor bedrijfscertificering kunt u kiezen tussen VCA*, VCA** en VCA Petrochemie. De bedrijfscertificering waarvoor u kiest is afhankelijk van onder andere uw bedrijfsgrootte en de aard van de werkzaamheden die in uw bedrijf worden verricht. Net als bij de ISO-normen staat continue verbetering centraal. Een eis in de VCA-norm is dat de operationele medewerkers en operationeel leidinggevenden in het bezit zijn van een VCA-certificaat, de zogeheten persoonscertificering.

Voor wie is een VCA cursus of VCA training?

Vroeger was de VCA cursus of VCA training voornamelijk bedoeld voor medewerkers van bedrijven die werkzaamheden verrichten in de petrochemie. Tegenwoordig wordt de norm in veel meer sectoren geimplementeerd.

Er zijn hedendaags veel locaties waarbij VCA-certificering een vereiste is. U als aannemer heeft er dus baat bij dat u en uw personeel worden toegelaten op die locaties. Het is dan van belang dat u en uw personeel, zijnde operationeel leidinggevende(n) en operationele medewerkers, aantoonbaar in het bezit zijn van respectievelijk het VOL-VCA certificaat of Basis VCA certificaat. De absolute meerwaarde van de persoonscertificatie is het VGM-bewustzijn dat wordt vergroot voor het uitvoeren van risicovolle werkzaamheden.

De VCA cursus specialist

KAMbode blinkt uit in het geven van de VCA cursus en/of VCA training.  Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons écht voorop.
En juist dat resulteert in een hoog slagingspercentage ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

We geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar u bent samen met uw personeel ook altijd welkom op onze open inschrijving cursussen.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: