VCA cursus nodig?

Bent u op zoek naar een VCA cursus? Bent u op zoek naar een VCA cursus die u op uw eigen tijd kunt volgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMBode. KAMbode biedt u de mogelijkheid aan om op uw eigen tijd en in uw eigen tempo de benodigde VCA cursus te behalen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van uw benodigde VCA cursus. Het is in verschillende werkvelden en sectoren van groot belang dat uzelf of uw medewerkers op de juiste manier VCA gecertificeerd zijn. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Een VCA cursus is bedoeld voor leidinggevenden en werknemers van bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Moet u binnenkort een VCA cursus volgen of bent u op zoek naar een VCA cursus voor uw medewerkers? Bij KAMbode bent u aan het juiste adres!

vca cursus

VCA cursus bij KAMbode

KAMbode is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze ervaring en vakkundigheid kunnen wij op elke gewenste locatie diverse VCA cursussen faciliteren. Wij werken met een groot team van enthousiaste medewerkers die graag met u aan de slag gaan. Het is onze kracht dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van opleidingen en cursussen die u zelf kunt inplannen. Wij geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. De keuze is helemaal aan u. Wij zijn een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. KAMbode houdt van een informele sfeer en wij blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Wij voelen ons thuis is meerdere branches waardoor wij voor iedereen toegankelijk zijn. Vele VCA cursisten gingen u al voor en zij waarderen onze cursussen met een 8,3 op basis van 765 beoordelingen!

Inschrijven voor een VCA cursus?

Wilt u zich inschrijven voor een VCA cursus of wilt u meer informatie over onze aangeboden cursussen? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het uitvoeren van diverse VCA cursussen bij u op locatie. Daarnaast kunt u zich ook inschrijven voor online cursussen die passen bij uw wensen. Als u op zoek bent naar een VCA cursus bent u bij KAMbode aan het juiste adres. 

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: