VCA cursus nodig?

Bent u op zoek naar een VCA cursus? Bent u op zoek naar een VCA cursus die u op uw eigen tijd kunt volgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMBode. KAMbode biedt u de mogelijkheid aan om op uw eigen tijd en in uw eigen tempo de benodigde VCA cursus te behalen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van uw benodigde VCA cursus. Het is in verschillende werkvelden en sectoren van groot belang dat uzelf of uw medewerkers op de juiste manier VCA gecertificeerd zijn. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Een VCA cursus is bedoeld voor leidinggevenden en werknemers van bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Moet u binnenkort een VCA cursus volgen of bent u op zoek naar een VCA cursus voor uw medewerkers? Bij KAMbode bent u aan het juiste adres!

vca cursus

VCA cursus regelen

Bent u op zoek naar een VCA cursus? Is uw VCA certificaat bijna verlopen of bent u op zoek naar een VCA cursus die u vanaf het begin moet volgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen maar komt overal naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van verschillende cursussen en opleidingen op maat door heel Nederland weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Zijn er meerdere medewerkers in uw bedrijf die een VCA cursus moeten volgen? Dan kunt u direct een offerte aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs om op uw locatie een op maat gemaakte VCA cursus aan te bieden. Hierdoor kunnen uw medewerkers gewoon op het werk een VCA cursus volgen en dat scheelt weer in de reistijd. In de loop van de jaren hebben wij onze cursussen en opleidingen steeds verder uitgebreid en vandaag de dag kunt u diverse opleidingen en cursussen bij ons volgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden voor het volgen van een VCA cursus in-company? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het volgen van een VCA cursus bij u op locatie. U kunt hiervoor ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

VCA cursus volgen bij KAMbode

KAMbode heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en vele bedrijven weten ons te vinden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het inplannen van een VCA cursus in uw eigen tijd. U kunt zich via open inschrijvingen zelf inschrijven op de dag en locatie die u het beste schikt. KAMbode biedt u verschillende mogelijkheden aan voor het volgen van een VCA cursus en voor een herhaling van een VCA cursus. KAMbode biedt u de mogelijkheid aan om op uw eigen tijd en in uw eigen tempo de benodigde VCA cursus te behalen. Onze experts geven les op diverse locaties in Nederland waardoor er altijd een datum en locatie is die bij uw wensen past. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van uw benodigde VCA cursus en wij werken met een enthousiast team zodat u op een leuke en informele manier uw cursus kunt volgen. Het is onze kracht om ondernemers te ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf te maken heeft. Wij beschikken over een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Doordat wij in de loop van de jaren op verschillende werkgebieden diverse cursussen en opleidingen hebben gegeven, voelen wij ons thuis in verschillende branches. De branches waar wij inzetbaar zijn bevinden zich vooral in het gebied van weg- en waterbouw, de levensmiddelenindustrie en kantoorpanden. Bij KAMbode staan deskundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit zijn twee onmisbare kernwoorden, omdat we dagelijks bezig zijn met veiligheid en (bedrijfs)risico’s.

Waarom is een VCA cursus noodzakelijk?

Waarvoor is een VCA cursus belangrijk? Het VCA certificaat of diploma staat voor veilig en gezond werken. Dit certificaat kan in elke branche door werkgevers of opdrachtgevers gevraagd worden. Voor het uitvoeren van risicovolle werkzaamheden en risicovolle situaties met een grote kans op een arbeidsongevallen is een VCA certificaat of VCA diploma nodig. Vanaf 1 januari 2016 is een VOL-VCA (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) diploma op alle bouwlocaties verplicht. ZZP’ers en bouwbedrijven krijgen te maken met potentieel gevaarlijke situaties waarvoor een VCA certificaat verplicht is. Een VCA diploma of certificaat toont aan dat een bedrijf aandacht heeft voor de aspecten van veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek. Bent u niet in het bezit van een VCA diploma of certificaat? Dan kan het zijn dat u uw werk niet kunt uitvoeren en dat u wordt weggestuurd van de bouwplaats of van uw werkplek.

Inschrijven voor een VCA cursus?

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het soms vergeet om uw VCA cursus te herhalen. Wij nemen u graag op in ons bestand en geven u op tijd een seintje. KAMbode biedt u verschillende mogelijkheden aan voor het inschrijven van een VCA cursus. U kunt op uw gewenste datum en locatie zelf uw gewenste VCA cursus inplannen via open inschrijvingen. Het kan ook gebeuren dat u online een VCA cursus kunt volgen en dat u alleen voor het examen fysiek op een locatie aanwezig moet zijn. Daarnaast komen wij graag bij u langs op locatie als het animo voldoende is. Wij maken keer op keer VCA cursussen op maat voor onze klanten zodat onze beschrijvingen en situaties herkenbaar zijn in uw branche. Hoe u uw VCA cursus wilt volgen is helemaal aan u. Wij bieden u verschillende opties aan. Wilt u meer informatie over de aangeboden VCA cursussen en opleidingen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en vertellen wij u graag meer over onze werkwijze.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: