VCA begeleiding nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat VCA begeleiding verzorgt? Heeft u werknemers die de VCA moeten verlengen of juist nog moeten halen? Wij bieden zowel een VCA cursus als VCA begeleiding aan. Wij proberen voorbeelden uit de praktijk naar voren te halen in de training zodat het een interactieve training wordt. Lang moeten luisteren is saai en voorbeelden uit andere branches spreken niet aan. Wij hebben in veel branches VCA begeleiding gedaan en daarom weten wij precies welke ongevallen er vaker voorkomen in uw branche. Heeft u al eerder een situatie mee gemaakt die wij mee kunnen nemen in de training?  Geef het door aan ons en wij verwerken deze voorbeelden in de training.

vca cursus

VCA begeleiding bij KAMbode

Bij KAMbode bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan. VCA begeleiding is slechts één van de trainingen. Wij hebben een enthousiast team dat de VCA begeleiding op een interactieve manier kan brengen. Wij blinken uit met onze cursussen en trainingen , in onze persoonlijke benadering, korte lijntjes en maatwerk. Onze kracht ligt bij de volledige ontzorging. U kunt de complete cursus aan ons overlaten. U hoeft alleen maar de werknemers bij elkaar te krijgen en wij regelen de rest. Arbeidsomstandigheden zijn een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Als iedereen op de hoogte is van de handelingen die die nodig zijn in geval van nood kan er snel gehandeld worden.

Waarom is VCA begeleiding belangrijk?

VCA staat voor Veiligheid (en gezondheid en milieu) Checklist Aannemers. Daarbij wordt er gekeken naar de risicovolle werkzaamheden om deze zo snel mogelijk aan te pakken om erger te voorkomen. Veel bedrijven waren u al voor en beoordeelden ons met een gemiddelde van een 8,2! Een aantal jaren geleden was een VCA diploma alleen maar nodig voor de petrochemie. Tegenwoordig zijn de normen aangepast en moet er in vele branches een VCA training gevolgd worden. Heeft u net een bedrijf geopend en bent u benieuwd wat wij met VCA begeleiding voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen de mogelijkheden.

De VCA cursus specialist

KAMbode is al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn uniek omdat wij deskundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat uw werknemers volledig op de hoogte zijn over de bedrijfsrisico’s. Wij hebben een hoog slagingspercentage ten opzichte van het landelijk gemiddelde omdat wij gepersonaliseerde trainingen geven. Voor de cursus start komen wij graag bij uw bedrijf langs om te kijken hoe het eraan toe gaat. Deze informatie kunnen wij verwerken in onze cursussen.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: