Training preventiemedewerker volgen? KAMbode - Giessen

Training preventiemedewerker nodig?

training preventiemedewerkerBent u op zoek naar een training preventiemedewerker? De nieuwe richtlijnen van een preventiemedewerker luiden dat ieder bedrijf minimaal één preventiemedewerker in dienst moet hebben. Heeft uw bedrijf dat al? Als u dat niet heeft of graag iemand extra erbij wilt hebben dan bieden wij een training preventiemedewerker aan. Deze training kan voor nieuwe preventiemedewerkers worden ingezet, maar kan ook dienen als een herhalingscursus om weer volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en hoe u hier meer om moet gaan. Wij zorgen er met training preventiemedewerker voor dat uw bedrijf weer aan de Arbowet voldoet. Het betreft een eendaagse cursus die wij bij u op locatie kunnen geven, maar de cursus kan ook bij ons op het bedrijf gegeven worden als dat beter uit komt. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij met een training preventiemedewerker uw bedrijf te bieden hebben.

Training preventiemedewerker taken

Op zoek naar een training preventiemedewerker? Waarom is een preventiemedewerker eigenlijk zo belangrijk voor uw bedrijf? Een preventiemedewerker ondersteunt het management op de werkvloer. Hij of zij ziet wat er gebeurt op de werkvloer en kan dit doorgeven aan de werkgever. Deze persoon is er voor het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden. Waar veel collega’s niets durven te zeggen is een preventiemedewerker juist degene die voor een optimale werkomgeving strijdt. Ook als er problemen op de werkvloer optreden kan deze persoon worden ingezet. Eigenlijk is een preventiemedewerker veel meer dan alleen een persoon die problemen oplost. Het is daarom zo belangrijk om een goed opgeleide preventiemedewerker in dienst te hebben.  Wilt u ook een goede schakel tussen de arbodeskundigen en de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiger in dienst hebben? Wacht dan niet langer en benader ons. Samen met u stellen wij een training preventiemedewerker op maat op.

Over KAMbode

Wij zijn niet alleen het adres voor training preventiemedewerker, maar u kunt ook bij ons terecht voor: BHV basis of verlenging, EHBO cursus, BVCA, VOLVCA, AED training, veilig hijsen en aanslaan van lasten, gasmeetbevoegde en andere trainingen. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat wij iedere training volledig op maat maken. Wij kijken naar uw bedrijf en horen graag of u tegen bepaalde punten aanloopt. Deze verwerken wij dan in de training. Wilt u graag een andere training volgen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor meer informatie of het opvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u ons bellen op 0183 – 645050, mailen via info@kambode.nl of het contactformulier/offerteformulier invullen.