Training AED nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar een training AED gegeven wordt? Heeft u al verschillende BHV’ers in dienst die kunnen handelen op het moment dat er zich een noodsituatie voordoet in de organisatie? Tijdens de training AED leren uw medewerkers niet alleen omgaan met een AED, maar zij leren ook een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen en hoe alarmdiensten opgeroepen kunnen worden. Een training AED is veel meer dan alleen AED doornemen. Als er een hartstilstand geconstateerd wordt, is een reanimatie en het gebruik van een automatische externe defibrillator noodzakelijk. Weet uw personeel te handelen op het moment dat het nodig is? Of misschien nog wel belangrijker, weet iedereen waar de AED in het pand hangt? Met een training AED komen al deze zaken stuk voor stuk aan orde en wij gaan aan de slag met uw team. Iedere deelnemer kan zich bij ons individueel of als team inschrijven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
aed cursus

Open inschrijvingen voor training AED

Ben je op zoek naar een training AED? Ben je op zoek naar een training AED die wij bij jouw op locatie kunnen geven? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is gevestigd in het Brabantse dorp Giessen. Wij komen graag bij je langs in heel Nederland om een op maat gemaakte training AED aan te bieden. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in de werkomgeving een training AED te volgen. Je kan direct inspelen op de situatie op de locatie en men weet meteen waar de AED hangt. Ons dienstaanbod is flexibel en uitdagend. Wij kunnen diensten inrichten speciaal voor jouw bedrijf of branche. Onze vakkundige docenten en medewerkers zullen kennis op een heldere en enthousiaste manier overbrengen. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Voor het inplannen van een AED training ben je bij ons aan het juiste adres.

Training AED inplannen bij KAMbode

KAMbode is samengesteld met een enthousiast team met jarenlange ervaring. Wij hebben de benodigde kennis, knowhow en de expertise is dus ook volop aanwezig. Wij slaan graag onze handen ineen om een training AED op jouw locatie te verzorgen. Het is onze kracht om ondernemers te ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen jouw bedrijf te maken heeft. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen, trainingen en cursussen. We geven trainingen, opleidingen en cursussen in-company, maar ook via eventuele open inschrijvingen. Wij zijn ook een bedrijf waar de medewerkers enthousiast, open en betrokken zijn, zowel richting elkaar als naar onze klanten toe. We hebben een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. KAMbode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches. Denk hierbij aan Infra, Food & Drinks en Office. Vele bedrijven en particulieren gingen je al voor en geven ons een 8.7 op basis van 1016 beoordelingen.

Meer weten over training AED?

Wil je meer weten over het inplannen van een AED training? Ben je benieuwd hoe wij een AED training in kunnen vullen voor jouw bedrijf? We nodigen je graag ut om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over de diensten en mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden.