Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) nodig?

Op zoek naar een RI&E? Elke onderneming en organisatie heeft vragen op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Er zijn op dat gebied veel regels en eisen waaraan u moet voldoen. U bent bij KAMbode aan het juiste adres voor een deskundige inspectie, een uitgebreide risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) én een zorgvuldig advies op maat. KAMbode is de specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met de nodige ervaring. De sfeer is informeel en we blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Onze kracht is dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij zijn dagelijks bezig met veiligheid en (bedrijfs)risico’s en daarom staan deskundigheid en kwaliteit bij ons écht voorop. Voor al uw vragen hebben wij gegarandeerd een oplossing.

Meer weten? Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

RI&E gericht op voorkomen gezondheids- en veiligheidsrisico’s

KAMbode is uw RI&E specialist! Wij kunnen u op diverse manieren van dienst zijn. Zo geven wij cursussen/opleidingen voor het personeel op het gebied van veiligheid, BHV en aanverwante zaken. Dat kan via E-learning, in-company (bij u op kantoor) of eventueel via open inschrijvingen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Onze mensen hebben alle mogelijke vakmanschap in huis om deskundig les te kunnen geven. Ook geven wij op allerlei terreinen advies. Zo geven wij u bijvoorbeeld advies op maat als er na een RI&E maatregelen genomen moeten worden. Ook zetten wij een maatwerk managementsysteem op zodat uw organisatie voldoet aan de wettelijke eisen. Voor een bedrijfsnoodplan en een ontruimingsplan kunt u ook bij ons aankloppen. Kortom, voor brede advisering om de werkomstandigheden binnen uw organisatie te verbeteren bent u bij KAMbode aan het juiste adres.

KAMbode actief in meerdere branches

Wij voelen ons op vele markten thuis, dat is onze kracht. KAMbode is in meerdere verschillende branches inzetbaar. Onze diensten zijn vooral toegespitst op de branches: Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid etc.), Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector etc.) en Office (kantoorpanden). Wij leveren maatwerk! Denk aan een cursus of workshop gericht op úw werknemers en advisering speciaal voor uw bedrijf. Ook voor detachering van de juiste gekwalificeerde mensen zijn wij uw betrouwbare partner. Uit een klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat deze hoog is. Klanten geven ons een 8,2! Als u op zoek bent naar betrouwbare adviseurs voor uw organisatie dan nodigen wij u uit om contact op te nemen. Wij willen graag iets voor u kunnen betekenen!