Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) nodig?

Op zoek naar een RI&E? Elke onderneming en organisatie heeft vragen op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Er zijn op dat gebied veel regels en eisen waaraan u moet voldoen. U bent bij KAMbode aan het juiste adres voor een deskundige inspectie, een uitgebreide risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) én een zorgvuldig advies op maat. KAMbode is de specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met de nodige ervaring. De sfeer is informeel en we blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Onze kracht is dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij zijn dagelijks bezig met veiligheid en (bedrijfs)risico’s en daarom staan deskundigheid en kwaliteit bij ons écht voorop. Voor al uw vragen hebben wij gegarandeerd een oplossing.

Meer weten? Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Heftruck rijden

RI&E gericht op voorkomen gezondheids- en veiligheidsrisico’s

Heeft u een RI&E nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt voor het opstellen van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het opstellen van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) voor verschillende bedrijven. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn als u een RI&E moet opstellen. Als u net een bedrijf begint kan het zijn dat u niet weet waar u moet beginnen. KAMbode is de specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn en nemen wij graag het opstellen van een RI&E voor u uit handen. KAMbode is in meerdere verschillende branches inzetbaar. Onze diensten zijn vooral toegespitst op de branches: Infra, zoals weg- en waterbouw, spoorveiligheid, Food & Drinks, levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector en Office zoals kantoorpanden. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf en uw risico-inventarisatie & -evaluatie kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. KAMbode is dé specialist voor het samenstellen van een professionele RI&E voor uw bedrijf.

Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) op maat

KAMbode biedt u graag de mogelijkheid aan om een RI&E op maat voor u te maken. Ieder bedrijf is anders waardoor er geen passende kant-en-klare RI&E is voor een bedrijf. Keer op keer gaan wij op onderzoek uit aan welke eisen en richtlijnen uw bedrijf moet voldoen met betrekking tot de RI&E. Wij bieden u een deskundige inspectie, een uitgebreide risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) én een zorgvuldig advies op maat. Het is onze kracht dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij zijn dagelijks bezig met veiligheid en (bedrijfs)risico’s. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons écht voorop. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met jarenlang ervaring. De sfeer is informeel en we blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen.

Meer weten over een RI&E opstellen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het uithanden geven van het opstellen van een RI&E? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een brede advisering om de werkomstandigheden binnen uw organisatie te verbeteren bent u bij KAMbode aan het juiste adres. KAMbode is actief in meerdere branches. Wij voelen ons op vele markten thuis waardoor wij vele bedrijven goed van dienst kunnen zijn.