Preventiemedewerker training volgen? In-company of via open inschrijving!

Preventiemedewerker training nodig?

preventiemedewerker trainingOp zoek naar een preventiemedewerker training? In de Arbowet staat vastgesteld dat elk bedrijf minimaal 1 preventiemedewerker moet hebben. KAMbode biedt een 1-daagse training waarin wij uw medewerker opleiden tot preventiemedewerker, conform de regelgeving. Dit kan bij u op locatie tijdens een in-company training, maar ook via een open inschrijving.

Wilt u graag een preventiemedewerker training volgen? Of bent u op zoek naar een goede preventiemedewerker training voor uw personeel? Bij KAMbode helpen we u graag! KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. We hebben veel kennis in huis, die we graag met u delen. We bieden u verschillende mogelijkheden om een preventiemedewerker training te volgen. Zo kunt u altijd een preventiemedewerker training volgen op een manier die u het beste uitkomt!

Het volgen van een preventiemedewerker training bij KAMbode

Bij KAMbode hebben we jarenlange ervaring met het geven van cursussen en trainingen. We voelen ons thuis in veel verschillende branches, maar zijn veelal werkzaam in branches op het gebied van Infra, Food&Drinks en Office. We hebben veel specialisten in huis, waardoor we u maatwerk kunnen bieden. Zo kunnen we een preventiemedewerker training bijvoorbeeld toespitsen op uw branche.

We werken bij KAMbode met een enthousiast en ervaren team. Veel van onze medewerkers werkten voorheen bij Arbode Maritiem. Uit dit bedrijf is in 2016 KAMbode voortgekomen. We beschikken zo bij KAMbode over veel ervaring. Een no-nonsense mentaliteit kenmerkt ons bedrijf, waar een informele sfeer hangt. We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Op die manier hopen we u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De mogelijkheden van een preventiemedewerker training

Ieder bedrijf is anders. Daarom bieden we graag verschillende mogelijkheden aan om een preventiemedewerker training bij KAMbode te volgen. Zo komen we bijvoorbeeld graag bij u langs voor een in-company training. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van open inschrijvingen of van e-learning. Wilt u weten welk type preventiemedewerker training het meest geschikt is voor uw personeel? We spreken graag de verschillende mogelijkheden met u door!

Wilt u graag meer weten over het volgen van een preventiemedewerker training bij KAMbode? We geven u graag meer informatie. Bij KAMbode kunt u altijd rekenen op eerlijk en vakkundig advies. Ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft is iets dat we bij KAMbode graag doen. Klanten zijn heel tevreden over ons en beoordelen ons gemiddeld met een 8,2. We kijken ernaar uit om onze kennis te kunnen delen. Heeft u interesse in het volgen van een preventiemedewerker training bij KAMbode? Neem dan contact met ons op! We horen graag van u hoe wij u bij KAMbode van dienst kunnen zijn op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu!

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training: