Preventiemedewerker opleiding volgen? In-company of via open inschrijving!

Preventiemedewerker opleiding nodig?

preventiemedewerker opleidingIn Google op zoek naar een bedrijf voor een preventiemedewerker opleiding? Volgens de Arbowet is vastgelegd dat ieder bedrijf over (minimaal) een preventiemedewerker moet beschikken. Wij bieden een 1-daagse opleiding zodat een van uw medewerkers aan die gestelde eisen voldoet. Dit kan door middel van een open inschrijving (bij ons op locatie) of bij u in-company.

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf waar u terecht kunt voor een preventiemedewerker opleiding voor uzelf of voor uw personeel? KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij geven al jaren trainingen en cursussen en weten waar we het over hebben. We delen graag onze kennis om ervoor te zorgen dat u de veiligheid binnen uw bedrijf kunt verbeteren. We bieden u bij KAMbode verschillende mogelijkheden voor het volgen van een preventiemedewerker opleiding. Op die manier is er altijd een preventiemedewerker opleiding die aansluit bij uw vraag!

Een preventiemedewerker opleiding volgen

Het volgen van een preventiemedewerker opleiding kan bij KAMbode op drie verschillende manieren. Zo kunnen onze ervaren en enthousiaste medewerkers bij uw bedrijf langskomen voor een in-company opleiding. Daarnaast kunt u ook kiezen voor open inschrijvingen of voor e-learning. We hebben veel specialisten in huis bij KAMbode. Dit geeft ons de mogelijkheid om een preventiemedewerker opleiding speciaal op uw branche toe te spitsen. We beschikken bij KAMbode over veel know-how en ervaring. Veel van onze medewerkers werkten al lange tijd bij Arbode Maritiem, het bedrijf waar KAMbode in 2016 uit voortgekomen is. We werken bij KAMbode met een enthousiast team en we delen graag onze kennis op een manier die het beste aansluit bij de vraag vanuit uw bedrijf.

Bij KAMbode voelen we ons thuis in veel verschillende branches. We zijn voornamelijk werkzaam in branches op het gebied van Food&Drinks, Infra en Office. Doordat we veel specialisten in huis hebben kunnen we een preventiemedewerker opleiding altijd speciaal op uw branche toespitsen. We hebben veel expertise op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. We zetten deze expertise graag in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor vakkundige informatie en betrouwbaar en deskundig advies bent u bij KAMbode aan het juiste adres!

Waarom een preventiemedewerker opleiding van KAMbode?

Bij KAMbode staan deskundigheid en kwaliteit centraal. We hebben een echte no-nonsense mentaliteit. Een informele sfeer en een persoonlijke benadering kenmerken het bedrijf. Ondernemers ontzorgen op het gebied van arbeidsomstandigheden doen we bij KAMbode graag. Door de persoonlijke benadering en het maatwerk dat we bij KAMbode kunnen leveren hopen we u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We bieden u verschillende manieren om een preventiemedewerker opleiding te volgen. Weet u niet zo goed welke manier van opleiden het beste aansluit bij uw vraag? We geven u graag advies!

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training: