Preventiemedewerker cursus volgen? In-company of via open inschrijving!

Preventiemedewerker cursus nodig?

preventiemedewerker cursusHeeft u een bedrijf met meerdere medewerkers? Dan bent u volgens de Arbowet verplicht om een preventiemedewerker in dienst te hebben. KAMbode kan u helpen om uw medewerkers bij te scholen via een preventiemedewerker cursus. Binnen een dag voldoen zij aan de richtlijnen en eisen van de Arbowet. Deze 1-daagse preventiemedewerker cursus kan zowel bij ons plaats vinden via een open inschrijving, maar ook bij u in-company.

Veiligheid is binnen elk bedrijf van groot belang. Wilt u investeren in de veiligheid binnen uw bedrijf? Laat dan uw personeel een preventiemedewerker cursus volgen. Een preventiemedewerker cursus kan bij KAMbode op verschillende manier gevolgd worden. Zo is er altijd een manier die past bij uw mogelijkheden en behoeften. KAMbode is een ervaren bedrijf met veel expertise op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Graag delen wij onze kennis om de veiligheid binnen uw bedrijf te verbeteren!

Het volgen van een preventiemedewerker cursus bij KAMbode

We bieden u bij KAMbode drie verschillende manieren om een preventiemedewerker cursus te volgen. Zo is het mogelijk dat onze enthousiaste en ervaren medewerkers bij u langskomen voor een in-company training. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor open inschrijvingen of voor e-learning. We geven u graag meer informatie over de verschillende manieren waarop u bij KAMbode een preventiemedewerker cursus kunt volgen.

KAMbode werkt met een enthousiast team van ervaren medewerkers. Veel van deze medewerkers werkten eerder bij Arbode Maritiem, het bedrijf waar KAMbode in 2016 uit voortgekomen is. We hebben bij KAMbode veel specialisten in huis, waardoor we u graag maatwerk aanbieden. We kunnen een preventiemedewerker cursus bijvoorbeeld precies afstemmen op de behoeften binnen uw bedrijf. We zijn bij KAMbode werkzaam in verschillende branches. We zijn voornamelijk werkzaam in branches op het gebied van Office, Food&Drinks en Infra. Wilt u weten hoe wij u maatwerk kunnen bieden? Neem dan contact op, we vertellen het u graag!

Waarom een preventiemedewerker cursus van KAMbode?

Deskundigheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van KAMbode. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en aan het leveren van maatwerk. Op die manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. We ontzorgen graag ondernemers op het gebied van arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf. De informele sfeer, de persoonlijke benadering en het maatwerk dat we dankzij onze specialisten kunnen bieden zorgt ervoor dat u bij KAMbode op een prettige manier een preventiemedewerker cursus kunt volgen. Kies voor een manier die het beste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over het volgen van een preventiemedewerker cursus? Wilt u weten welke manier van cursus volgen het beste aansluit bij uw vraag? Of heeft u misschien een specifieke vraag over een preventiemedewerker cursus die speciaal gericht is op uw branche? Laat het ons dan weten! U kunt ons telefonisch bereiken via reguliere werkuren. Daarnaast kunt u uw vraag ook stellen door ons een e-mail te sturen. We horen graag van u!

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training: