OVER KAMBODE

KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een echt no-nonsensebedrijf dat weet waar het over praat. Een bedrijf met een informele sfeer, dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en het leveren van kwaliteit. Wij zijn ook een bedrijf waar de medewerkers enthousiast, open en betrokken zijn, zowel richting elkaar als naar hun klanten toe. Op deze manier zorgen wij ervoor dat klanten onze dienstverlening met een brede glimlach ervaren.

Veel van onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgedaan bij Arbode Maritiem, waaruit KAMbode per 1 januari 2016 is voortgekomen. De benodigde kennis, knowhow en expertise is dus ook volop aanwezig.

Zoals vermeld staat deskundigheid en kwaliteit bij ons écht voorop. Twee onmisbare kernwoorden, omdat we dagelijks bezig zijn met veiligheid en (bedrijfs)risico’s.

Ook voor uw bedrijf, organisatie of voor u als particulier hebben wij gegarandeerd een oplossing. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. KAMbode is er klaar voor!

KAMbode logo