Opleiding preventiemedewerker volgen? KAMbode - Giessen

Opleiding preventiemedewerker nodig?

opleiding preventiemedewerkerOp zoek naar opleiding preventiemedewerker? Wilt u investeren in veiligheid binnen uw bedrijf? Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf waar uw personeel een opleiding preventiemedewerker kan volgen? Of heeft u misschien zelf interesse in het volgen van een opleiding preventiemedewerker? Bij KAMbode bent u aan het juiste adres. KAMbode is dé specialist op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. We hebben jarenlange ervaring in het geven van trainingen en cursussen. We delen graag onze kennis!

Het volgen van een opleiding preventiemedewerker bij KAMbode

Bij KAMbode weten we waar we het over hebben. Een groot deel van de medewerkers van KAMbode heeft hiervoor bij Arbode Maritiem gewerkt, het bedrijf waar KAMbode in 2016 uit voortgekomen is. We beschikken over vele jaren ervaring en voelen ons in verschillende branches thuis. KAMbode is met name actief in branches op het gebied van Food&Drinks, Infra en Office. Omdat we veel specialisten in huis hebben kunnen we u maatwerk bieden.

Deskundigheid en kwaliteit staan bij KAMbode centraal. We zijn u graag van dienst op het gebied van veiligheid en (bedrijfs)risico’s. We geven u graag vakkundige informatie en betrouwbaar advies. Het team van KAMbode is betrokken en enthousiast. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Wat zijn uw wensen, wat heeft u nodig? U kunt bij KAMbode op verschillende manieren een opleiding preventiemedewerker volgen. Zo kunnen we bij u langskomen (in-company opleidingen) maar is het ook mogelijk om te kiezen voor open inschrijvingen of e-learning.

Interesse in het volgen van een opleiding preventiemedewerker?

Bent u enthousiast geworden over KAMbode en heeft u interesse in het volgen van een opleiding preventiemedewerker? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u wat we bij KAMbode voor u kunnen betekenen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. We ontzorgen u graag op het gebied van arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. De informele sfeer, de persoonlijke benadering, de expertise en het maatwerk dat wij bieden maakt dat u bij KAMbode op een prettige manier een opleiding preventiemedewerker kunt volgen.

Heeft u nog vragen over het volgen van een opleiding preventiemedewerker? Of wilt u misschien meer weten over KAMbode? Neem dan contact met ons op. KAMbode is telefonisch bereikbaar op reguliere werktijden. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons een e-mail te sturen. We horen graag van u wat we bij KAMbode voor u kunnen betekenen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu!

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training: