NEN 3140 opleiding of cursus NEN 3140?

Indien u opzoek bent naar een NEN 3140 opleiding of de cursus NEN 3140 dan bent u bij KAMbode op het goede adres! Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Giessen, in het hartje van Brabant. KAMbode heeft een enthousiast team met een jarenlange ervaring op het gebied van NEN 3140 cursussen. Onze kracht is dat we u, als ondernemer, ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen uw  bedrijf te maken heeft. Wij geven cursussen en/of opleidingen bij u op kantoor, maar ook kunnen wij u via open inschrijvingen helpen. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf, wij weten waar wij over praten. Dit komt doordat wij korte lijnen hebben en een persoonlijke benadering hebben. Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches.

Wij hebben een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2!
Direct uw training of cursus boeken?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training:
NEN 3140 opleiding / cursus NEN 3140

Het belang van NEN 3140 opleiding en/of cursus NEN 3140

NEN is de afkorting van NEderlandse Norm. NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning.  De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 is hiervoor van belang, zij voorziet in de nodige bepalingen. Het volgen van de cursus NEN 3140 is de beste professionele manier om aan de Nederlandse wet- en regelgeving te voldoen. Wanneer boekt u uw NEN 3140 opleiding?

Dé NEN 3140 opleiding en cursus NEN 3140 specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zo ook dé specialist in de NEN 3140 opleiding en/of cursus NEN 3140. Wij zijn hét bedrijf dat een informele sfeer wilt uitdragen en wilt behouden. Wij vinden het enorm belangrijk dat onze medewerkers betrokken en enthousiast zijn. Zowel richting elkaar als naar u als klant. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons écht voorop.

Wij hebben voor u gegarandeerd een oplossing. Voor u als bedrijf, organisatie of voor u als particulier. Indien u vragen heeft of uw wilt graag meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

We geven de cursus NEN 3140 of NEN 3140 opleiding bij u op kantoor,  maar wij zijn ook bereid om eventueel via open inschrijvingen te werken.