KAM cursus nodig?

Bent u op zoek naar een KAM cursus? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u zelf uw KAM cursus in kunt delen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten opleidingen en cursussen die passen bij uw branche. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij weten als geen ander hoe wij op een leuke en effectieve manier u en uw medewerkers een professionele KAM cursus aan kunnen bieden. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? KAMbode gaat graag voor u aan de slag. Wij bieden u diverse KAM opleidingen en cursussen aan die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Vele bedrijven en klanten gingen u al voor en zij waarderen onze opleidingen en cursussen met een 8.3. Wordt u onze volgende tevreden cursist?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

KAM cursus bij KAMbode

KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij voelen ons thuis in verschillende branches en maken KAM cursussen op maat voor onze klanten. Naast het aanbod van in-company cursussen kunt u zich bij ons ook inschrijven voor open inschrijvingen en online cursussen. Tijdens een in-company cursus komen wij graag bij u op locatie. Op deze manier kunnen wij nog beter inspelen op uw vakgebied en kunnen wij een KAM opleiding op maat aanbieden. Via onze website kunt u zelf een datum inplannen voor het volgen van uw gewenste KAM cursus. Wij houden van een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Het is onze kracht dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Het is erg belangrijk dat u regelmatig uw KAM cursus opfrist en dat uw medewerkers in het bezit zijn van een KAM certificaat. Naast het behalen van een KAM cursus kunt u bij ons ook terecht voor opfris cursussen. De keuze is helemaal aan u.

Meer weten over een KAM cursus?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een KAM cursus bij KAMbode te volgen? Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. KAMbode is voor u de expert om een op maat gemaakte KAM cursus op de door u gewenste locatie te organiseren.