KAM advies nodig?

Er zijn talloze regels op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu waar uw bedrijf aan moet voldoen. Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u KAM advies nodig? Wij van KAMbode zijn de specialist om u hierbij te ondersteunen. Voor een deskundige inspectie, een uitgebreide risico-inventarisatie en een zorgvuldig advies op maat bent u bij KAMbode in Giessen aan het juiste adres. Heeft u ook hulp nodig bij het implementeren van onze adviezen? Dat is geen enkel probleem, onze specialisten staan voor u klaar! Wij hebben jarenlange ervaring in meerdere verschillende branches. Veel van onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgedaan bij Arbode Maritiem, waaruit KAMbode per 1 januari 2016 is voortgekomen. De benodigde kennis, knowhow en expertise is dus volop aanwezig. Onze specialisten kunnen u onder andere adviseren op het gebied van certificeerbare management systemen, risico inventarisatie en evaluatie (RI&E), machineveiligheid, fysieke belasting, registratie gevaarlijke stoffen, verkeersveiligheid intern en buitenterrein, machine instructies, bedrijfsnoodplan, licht- en geluidmetingen en nog veel meer. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt hebben over een specifiek onderwerp. Misschien is er nog een ander onderwerp waar u advies voor nodig heeft. Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Veilig hijsen

Veilige arbeidsomstandigheden met KAM advies

Wij zijn een enthousiast team dat zich graag inzet voor de veilige arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. Dat doen wij door verschillende cursussen en trainingen te geven en door advisering en detachering. Onze ervaren, vakkundige docenten weten waar zij over praten . De sfeer bij KAMbode is informeel en u krijgt van ons KAM advies op een persoonlijke manier. Hoe gezellig het ook is, deskundigheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft.

Zeer hoge klanttevredenheid

Vele klanten hebben ons door de tijd heen weten te vinden voor advies of om een opleiding te volgen. De klanttevredenheid is zeer hoog en klanten geven ons een mooie 8,5! Ook voor uw bedrijf hebben wij de juiste mensen die u kunnen helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf te optimaliseren. Wij nodigen u uit om eens rond te kijken op deze website. Hier vindt u een overzicht met uitgebreide omschrijving van de diverse gebieden waarover wij u deskundig kunnen adviseren. Voor een deskundige inspectie, uitgebreide risico-inventarisatie of een haarscherp advies op maat is KAMbode uw partner!