ISO 45001 nodig?

Bent u op zoek naar een ISO 45001 opleiding? Loopt uw ISO 45001 binnenkort af of moet u voor het eerst een ISO 45001 certificaat behalen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is gevestigd in Giessen maar geeft graag in-company cursussen bij u in de buurt. Wij zijn inzetbaar in heel Nederland waardoor er altijd wel een geschikte datum en tijd voor u te vinden is. De ISO 45001 is sinds 2021 de vervangende norm van de OHSAS 18001. Deze norm richt zich op gezond en veilig werken op verschillende werkplekken. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor individueel volgen van de cursus en/of opleiding voor de ISO 45001 norm? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden en plan direct een cursus en/of opleiding in. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Kambode: de specialist voor uw ISO 45001

Bent u op zoek naar een ISO 45001cursus? Loopt binnenkort uw ISO 45001 af of bent u op zoek naar uw allereerste ISO 45001 cursus? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode voelt zich thuis in verschillende branches waardoor wij voor ieder bedrijf een passende ISO 45001 kunnen aanbieden. Het is mogelijk om een ISO 45001 te volgen bij u op kantoor (in-company), via een online cursus of klassikaal. De ISO 45001 is sinds 2021 de vervangende norm van de OHSAS 18001. Deze norm richt zich op gezond en veilig werken op verschillende werkplekken. Bent u benieuwd of een ISO 45001 geschikt is voor uw branche en welke mogelijkheden er zijn voor het volgen van een ISO 45001 bij u in de buurt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons brede aanbod in cursussen, opleidingen en trainingen. Wij zien uw aanvraag voor de ISO 45001 graag tegemoet.

ISO 45001 volgen bij KAMbode

KAMbode is gevestigd in het Brabantse dorp Giessen, maar komt graag bij u langs op kantoor in heel Nederland. Door ons team van specialisten kunnen wij onze cursussen aanpassen aan uw wensen en zijn onze cursussen en trainingen geschikt voor diverse bedrijven. Wij passen onze ISO 45001 aan naar uw wensen en uw bedrijf. Bij ons staat de deskundigheid en kwaliteit écht voorop. Dit zijn twee onmisbare kernwoorden omdat we dagelijks bezig zijn met veiligheid en (bedrijfs)risico’s. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij zijn een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Een bedrijf met een informele sfeer, dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Waar de medewerkers enthousiast, open en betrokken zijn, zowel richting elkaar als naar hun klanten toe. Al onze opleidingen op het gebied van veiligheid, BHV en KAM-trainingen vereisen deskundigheid en vakmanschap. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het aanbieden van de juiste cursussen.

Meer weten over een ISO 45001 cursus?

Bent u benieuwd wat een ISO 45001 cursus precies inhoudt? Bent u op zoek naar een ISO 45001 cursus bij u in de buurt of wilt u graag een expert inzetten bij u op locatie voor het aanbieden van een ISO 45001 cursus voor uw medewerkers? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers hebben de benodigde kennis, knowhow en expertise in huis om aan uw verwachtingen te voldoen.