Heftruck cursus nodig?

Bent u op zoek naar een heftruck cursus? Bent u op zoek naar een heftruck cursus die u zelf kunt inplannen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen. Wij geven cursussen om een heftruck cursus te volgen via open inschrijvingen of bij u op kantoor. Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven en particulieren geholpen met het behalen van een heftruck cursus die aansloot bij verschillende branches. Wij werken met een groot team van experts die graag de handen uit de mouwen steken voor uw wensen. Wij kunnen onze opleidingen en cursussen aanpassen aan uw wensen en komen graag bij u op locatie om u en uw medewerkers te voorzien van de juiste cursussen en opleidingen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een heftruck cursus bij ons in. 

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
heftruck cursus

Heftruck cursus op maat bij KAMbode

Wilt u dat uw personeel veilig en verantwoord omgaat met heftrucks? Of bent u een ZZP’er en moet u voor uw werk een heftruck cursus volgen? Wij van KAMbode bieden een breed scala aan opleidingen, die gegeven worden door gemotiveerde, erg enthousiaste en kundige docenten. Voor een heftruck cursus bent u bij ons aan het juiste adres. Met het certificaat heftruck chauffeur mag je legaal een heftruck of een reachtruck besturen. Op deze manier kunt u of uw medewerker(s) veilig en verantwoord omgaan met heftrucks. Onderdeel van de cursus is training in de rij- en bedieningsvaardigheden van heftrucks en het leren van de veiligheidsvoorschriften. Vanuit de Arbowet en verzekeraars worden er eisen gesteld om met een heftruck te mogen werken en met een heftruck cursus wordt aan deze eisen voldaan. U hoeft niet bang te zijn voor saaie lessen. Ons vakkundige, gemotiveerde en enthousiaste team van docenten zorgt voor een aansprekende cursus die voor de cursisten interessant en uitdagend is. Wij geven onze cursussen en trainingen in-company (bij u op locatie). Dit kan interessant zijn als meerdere medewerkers de heftruck cursus willen volgen. Maar het kan ook via een open inschrijving, dan is de cursus op een andere locatie met medewerkers van andere bedrijven erbij.

Heftruck cursus in informele sfeer

KAMbode biedt een flexibel en uitdagend aanbod van diensten. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent, wij hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen in de meest uiteenlopende branches. Wij houden van een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen en u wordt door ons compleet ontzorgd. KAMbode is een no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Wij zorgen ervoor dat de cursus aansluit op uw wensen en behoeften.

Vragen over heftruck cursus?

Wilt u meer weten over de heftruck cursus die wij aanbieden? U kunt ons direct benaderen en ons bellen of mailen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunt u via deze website een contactformulier invullen. Met een heftruck certificaat weet u zeker dat er veilig en efficiënt gewerkt wordt. De veiligheidsrisico’s op de werkplaats worden geminimaliseerd. Lees meer over de heftruck cursus of reachtruck cursus op deze website. Hier vindt u een overzicht van ons complete aanbod. Al vele cursisten hebben bij ons hun heftruck certificaat gehaald. De klanttevredenheid is zeer hoog; klanten waarderen ons met een 8,5!