Heftruck cursus, heftruck opleiding of opleiding heftruckchauffeur nodig?

Bent u opzoek naar een heftruck cursus of bent u juist opzoek naar een heftruck opleiding of de opleiding heftruckchauffeur? Bij KAMbode bent u op de goede plek. Ook bieden wij de opleiding heftruckchauffeur aan. Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Giessen.

Wij staan bekend als een enthousiast team met een informele sfeer. Wij blinken uit met onze cursussen en opleidingen. Door onze persoonlijke benadering, korte lijntjes en maatwerk onderscheiden wij ons van de rest. Onze kracht ligt bij het feit dat wij ondernemers ontzorgen, bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen, zo ook met onze aangeboden heftruck cursus, heftruck opleiding en de opleiding heftruckchauffeur. Daarnaast zijn wij een echt no-nonsensebedrijf dat wil zeggen dat wij weten waar wij over praten. Kambode opereert in meerdere verschillende branches. Wij krijgen een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2!
Direct uw training of cursus boeken?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
heftruck cursus

Certificaat behalen met een heftruck cursus en heftruck opleiding

Er wordt in de tijd van nu veel van werkgevers vereist. Zo word er vereist dat ze kunnen aantonen dat het personeel vakkundig is en voldoende opleiding en cursussen hebben gehad. Als er een ongeval plaats vind op uw bedrijf-grond, dan moet u aan kunnen tonen aan de arbeidsinspectie en ook aan de verzekering dat uw werknemer een goede opleiding en cursus heeft gehad. Dat kunt u dan aantonen een certificaat of diploma. Dit alles heeft u onder controle als al uw medewerkers een heftruck cursus of een heftruck opleiding hebben behaald. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een heftruck cursus of aan een heftruck opleiding.

Opleiding heftruckchauffeur bij KAMbode

Bij KAMbode bieden wij u ook de opleiding heftruckchauffeur aan! Naast onze heftruck cursussen, zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van de opleiding tot heftruckchauffeur. Zo heeft u 3 vliegen in één klap! Doordat wij werken met werknemers die al jarenlange ervaring hebben met de opleiding heftruckchauffeur , kunnen wij u goed van dienst zijn.

Heftruck cursus, heftruck opleiding en opleiding heftruckchauffeur onder 1 dak!

Zoals u ziet kunt u voor al deze drie opleidingen en cursussen terecht bij KAMbode in Giessen. Wij hebben ons vastgebeten in het heftruck-vak, en daarom kunnen wij u deze verschillende opleidingen en cursussen aanbieden. Wij hebben ervaren en enthousiaste werknemers in dienst, die u met persoonlijke benadering en korte lijnen goed kunnen begeleiden. Onze kracht is dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft.
Wij geven cursussen en opleidingen bij u op kantoor maar u kunt u ook inschrijven via open inschrijvingen.

Wij hebben een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches.