HACCP training nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een HACCP training kan bieden? Dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er een HACCP training wordt gegeven volgens de laatste actuele richtlijnen. Wij zitten al jaren in het vak en beschikken over verschillende specialisten die deze training kunnen aanbieden voor uw bedrijf. In ieder bedrijf zijn HACCP richtlijnen een pre, dat hoeven wij u niet te vertellen. Een goed bedrijf vinden voor de trainingen is lastig. Vele bedrijven bieden deze training aan maar dan wordt deze gegeven in een algemene vorm. Bij Kambode kijken wij naar uw bedrijf en geven wij voorbeelden uit uw branche. Dit maakt de training ook gelijk een stuk interessanter omdat het casussen zijn die vaker voorkomen binnen uw bedrijf. Wij geven al jaren trainingen op maat en zijn inzetbaar in verschillende branches. Voor een HACCP training op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de cursus HACCP specialist in de regio en ver daarbuiten!

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Een HACCP training op maat

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met een HACCP training op maat? Wij bieden u jarenlange ervaring aan en een training die naar uw wensen is opgezet. Door onze jarenlange ervaring zijn wij met vele branches in aanraking gekomen en zijn wij breed inzetbaar. Wij kunnen vele bedrijven en verenigingen voorzien van een HACCP training. Wij werken met grote passie voor het vak en geven uw medewerkers in een informele sfeer de gepaste HACCP training. Wij zijn al jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat over trainingen op maat verzorgen.

Een HACCP training volgen bij KAMbode

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de cursussen en trainingen die Kambode geeft? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij beschikken over een team met experts die met het nodige enthousiasme de training verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle zaken van A tot Z geregeld zijn. U hoeft alleen maar voor de cursisten te zorgen. De rest regelen wij. Vele klanten gingen u al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van 8,2. Daar zijn wij enorm trots op. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over de cursussen en trainingen die wij kunnen verzorgen.