HACCP training nodig?

Wilt u een HACCP training volgen omdat u een HACCP hygiëne certificaat nodig heeft? En wilt u deze training graag volgen bij een professioneel en ervaren bedrijf? Dan bent u bij KAMbode aan het juiste adres! Bij KAMbode kunt u op verschillende manieren een HACCP training volgen. Zo kunt u altijd het type training kiezen dat het beste bij u past. KAMbode is specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. We helpen u graag bij het volgen of verzorgen van een HACCP training. We delen bij KAMbode graag onze kennis!

Na afloop van de training vindt een examen plaats. Na het behalen hiervan krijgt de cursist het HACCP-diploma en de bijbehorende cursuspas.

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training:

Een HACCP training op maat

Een HACCP training volgen bij KAMbode kan op verschillende manieren. Zo kunt u er voor kiezen om ons langs te laten komen bij uw bedrijf, als u een eigen bedrijf heeft. Wij kunnen dan de HACCP training voor u en uw medewerkers verzorgen. Het voordeel van deze in-company opleiding is dat we de HACCP training kunnen aanpassen aan de wensen en behoeften binnen uw bedrijf. Op die manier kunnen we u met de HACCP training optimaal van dienst zijn. Het is ook mogelijk om een HACCP training bij KAMbode te volgen door middel van open inschrijvingen. Ook E-learning behoort tot de mogelijkheden. U kunt dan de training volgen wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd welke manier het beste bij u past? Wilt u weten welke manier het meest geschikt is voor u of voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de verschillende manieren waarop u bij KAMbode een HACCP training kunt volgen.

Een HACCP training volgen bij KAMbode

KAMbode is een bedrijf met veel expertise en ervaring voor uw HACCP training. Het is in 2016 voortgekomen uit Arbode Maritiem. Veel medewerkers van KAMbode werkten voorheen bij Arbode Maritiem. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring in huis. Ook werken er bij KAMbode veel specialisten. Hierdoor hebben we altijd de kennis in huis die nodig is om u van dienst te kunnen zijn. We bieden u bij KAMbode maatwerk en we werken met korte lijnen. We zijn een no-nonsense bedrijf met veel kennis van zaken. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Onze klanten zijn heel tevreden over ons. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 8,2.

De kracht van KAMbode is dat we u als ondernemer compleet ontzorgen met uw HACCP training. Alles wat met de arbeidsomstandigheden te maken heeft kunt u aan ons overlaten. Er werkt bij KAMbode een enthousiast team van betrokken mensen. We voelen ons voornamelijk thuis in Infra, Food&Drinks en Office maar ook in andere branches. Wat kunnen wij voor u betekenen?