HACCP opleiding nodig?

Werkt u in de productie, de verwerking of de distributie van levensmiddelen? Dan bent u verplicht om een HACCP hygiëne certificaat te hebben. Dit certificaat kunt u behalen door met succes een HACCP opleiding af te ronden. Bij KAMbode kunt u op verschillende manieren een HACCP opleiding volgen. KAMbode is specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. We geven al vele jaren cursussen en trainingen. We hebben veel ervaring en we delen onze kennis graag. We vertellen u graag meer over de verschillende manieren waarop u bij KAMbode een HACCP opleiding kunt volgen.

Na afloop van de training vindt een examen plaats. Na het behalen hiervan krijgt de cursist het HACCP-diploma en de bijbehorende cursuspas.

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Het volgen van een HACCP opleiding bij KAMbode

Bij KAMbode kunt u zelf de manier van leren kiezen die bij u past. Zo kunnen wij langskomen bij uw bedrijf voor een in-company opleiding. Onze medewerkers komen dan bij u langs om de HACCP opleiding te verzorgen voor u en voor uw medewerkers. Het voordeel hiervan is dat we de HACCP opleiding volledig kunnen toespitsen op de kennis die er binnen uw bedrijf nodig is. Door op die manier maatwerk te bieden kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt er ook voor kiezen om een HACCP opleiding te volgen door middel van open inschrijvingen. Wilt u een HACCP opleiding volgen wanneer het ú uitkomt? We bieden bij KAMbode ook mogelijkheden op het gebied van E-learning. Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze verschillende opties? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag welke optie er het meest geschikt is voor u of voor uw medewerkers.

Een HACCP opleiding van KAMbode

KAMbode is in 2016 voortgekomen uit Arbode Maritiem. Veel van onze medewerkers hebben hier al vele jaren gewerkt, waardoor ze veel ervaring hebben. Er werkt bij KAMbode een enthousiast team van betrokken medewerkers. Ook werkt er een groot aantal specialisten bij KAMbode. We zijn werkzaam in veel verschillende branches maar voelen ons het meest thuis in Infra, Office en Food&Drinks. Dankzij onze specialisten beschikken we altijd over de benodigde kennis om u te kunnen helpen. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons voorop. We zijn een echt no-nonsense bedrijf met veel know-how. Het is onze kracht dat we u als ondernemer compleet ontzorgen in alles wat met arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te maken heeft. KAMbode heeft een zeer hoge klanttevredenheid. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,2. Wilt u graag een HACCP opleiding bij KAMbode volgen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar!