HACCP cursus nodig?

Bent u op zoek naar een HACCP cursus? Dan bent u bij KAMbode aan het goede adres. Wij, van KAMbode, zijn gespecialiseerd in het geven van een HACCP cursus. Doordat wij exact weten wat de richtlijnen zijn van de HACCP hygienecode, en elk jaar de vernieuwde richtlijnen tot ons nemen, kunnen wij u alles vertellen in onze HACCP cursus. Wij zijn gevestigd in het mooie Giessen, in het hartje van Brabant.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Wij zijn een krachtig en enthousiast team, dit willen wij ook uitdragen naar onze klanten. Wij staan bekend om onze zeer hoge klanttevredenheid. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,2, een prachtige score!  Onze kracht ligt in het feit dat wij ondernemers ontzorgen met een complete oplossing voor uw HACCP cursus. Ontzorgen bij alles wat er met arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf te maken heeft.

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training:

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast team!  Onze kracht ligt in het feit dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf te maken heeft. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Doordat wij al jaren meegaan en zo onze naam bekend hebben kunnen maken in de omgeving, zijn wij een begrip in de regio geworden. Onze klanten geven ons een 8,2 voor klanttevredenheid!

Wij zijn echt een no-nonsensebedrijf dat weet waar wij over praten. We waarborgen een informele sfeer dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen.

KAMbode geeft cursussen en opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches.

KAMbode, de HACCP cursus (hygienecode) specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zodoende zijn wij ook dé specialist in het geven van een HACCP cursus. Wij zijn een no-nonsensebedrijf, wij weten daarom waar wij over praten. KAMbode is een bedrijf dat een informele sfeer wilt uitdragen en behouden. Ook voor uw bedrijf, organisatie of voor u als particulier hebben wij gegarandeerd een oplossing. We geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen.

KAMbode in vele branches inzetbaar

Doordat wij, van KAMbode, ons op vele markten thuis voelen ligt daar onze grootste kracht. De vele branches waarin wij inzetbaar zijn, bevinden zich vooral op het gebied van:

  • Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid)
  • Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector)
  • Office (kantoorpanden)

Al onze diensten zijn op deze specifieke branches gericht. Wij leveren maatwerk. Zo kunnen wij een HACCP cursus voor uw werknemers realiseren. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.