HACCP cursus nodig?

Als u werkzaam bent in de productie, de verwerking of de distributie van levensmiddelen dan heeft u een HACCP hygiëne certificaat nodig.  Wilt u een HACCP cursus volgen bij een specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu? Bij KAMbode kunt u op ons rekenen. Wij zijn een no-nonsense bedrijf met veel ervaring en kennis van zaken. We werken met korte lijnen en we leveren maatwerk. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Het bedrijf KAMbode is in 2016 voortgekomen uit Arbode Maritiem. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring in huis. KAMbode is zo hét adres voor het volgen van een HACCP cursus!

Na afloop van de training vindt een examen plaats. Na het behalen hiervan krijgt de cursist het HACCP-diploma en de bijbehorende cursuspas.

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training:

De mogelijkheden van een HACCP cursus bij KAMbode

Bij KAMbode bieden we u verschillende mogelijkheden als het gaat om het volgen van een HACCP cursus. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw medewerkers een HACCP cursus laten volgen? Dan kunt u kiezen voor de in-company opleiding die wij bij KAMbode aanbieden. Een in-company opleiding kunnen wij volledig op maat voor u samenstellen. Op die manier kunnen wij inspelen op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf. Naast de in-company opleiding kunt u ook kiezen voor het volgen van een HACCP cursus via open inschrijvingen. Wilt u graag zelfstandig een HACCP cursus kunnen volgen, wanneer het u uitkomt? Ook E-learning behoort bij KAMbode tot de mogelijkheden. Wilt u weten welke optie het meest geschikt is voor u of uw medewerkers? We geven u bij KAMbode graag advies!

Volg een HACCP cursus bij KAMbode

De kracht van KAMbode is dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden te maken heeft. Veiligheid, BHV of KAM-zaken, in alles staan wij voor u klaar. Bij KAMbode werkt een enthousiast team van open en betrokken mensen. We willen u graag maatwerk bieden, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We voelen ons bij KAMbode thuis in meerdere branches. We zijn voornamelijk werkzaam op het gebied van Infra, Food&Drinks en Office. Er werkt bij KAMbode een groot aantal specialisten. Hierdoor hebben we altijd de benodigde kennis in huis om maatwerk te kunnen bieden voor uw bedrijf.

Bij KAMbode gaat het om deskundigheid en kwaliteit. Wat heeft u van ons nodig? Welke wensen en behoeften zijn er binnen uw bedrijf? Wij bieden u graag een oplossing op maat waarmee we u verder helpen. Wilt u meer informatie ontvangen over het volgen van een HACCP cursus bij KAMbode? Of heeft u nog vragen over de HACCP cursus van KAMbode? Neem dan contact met ons op!