HACCP cursus nodig?

Bent u op zoek naar een HACCP cursus? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en een HACCP cursus kan aanbieden die past binnen uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij zijn een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw medewerkers de juiste papieren op zak hebben zodra ze een stap over de werkdrempel zetten. Onze specialisten voelen zich thuis in verschillende branches waardoor wij ook bij uw bedrijf de perfecte HACCP cursus kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de werkwijze die wij hanteren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en kom in contact met één van onze medewerkers voor het inplannen van een HACCP cursus.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

HACCP cursus bij KAMbode

Heeft u een bedrijf dat zich bezighoudt met productie, opslag, distributie, verwerking of bereiding van voedingsmiddelen? Dan bent u verplicht om een HACCP cursus te volgen omdat een HACCP certificaat verplicht is. KAMbode is gespecialiseerd in het geven van cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid. Tot die veiligheid behoort ook voedselveiligheid. Hiervoor kunt u bij ons een HACCP cursus volgen. Om levensmiddelen veilig te kunnen eten is onder andere de hygiëne tijdens de gehele productie belangrijk. Net als de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. HACCP certificaten zijn niet alleen verplicht in horecagelegenheden maar het gaat veel verder. Ook bij sportverenigingen, zorginstellingen, voedselproductiebedrijven en vult u verder zelf maar in, is een HACCP certificaat verplicht. KAMbode staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Elk bedrijf heeft zich aan veel regels en eisen te houden en wij begrijpen dat het lastig is om de kwaliteit op alle gebieden te waarborgen. Als er binnen uw organisatie de juiste cursus wordt gevolgd dan is de kans op calamiteiten klein. Voor een HACCP cursus van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren en geven van cursussen voor verschillende bedrijven en in verschillende branches.

HACCP cursus met persoonlijke benadering

Wij werken met een enthousiast team dat u graag alles leert op het gebied van voedselveiligheid. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor saaie, lange lesuren want wij geven les op een manier die onze cursisten aanspreekt. Wij delen onze kennis en kwaliteit via gemotiveerde en enthousiaste docenten. Dat doen wij op een laagdrempelige manier. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Na deze kennis is er alle kennis in uw bedrijf aanwezig om te kunnen voldoen aan de eisen die de wet stelt. U hoeft niet meer bang te zijn voor de controleurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de HACCP cursus dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven cursussen en trainingen in-company (bij u op kantoor), maar het kan eventueel ook via open inschrijvingen. De cursus wordt dan gegeven op een andere locatie met medewerkers van andere bedrijven erbij. De docenten van KAMbode houden van een informele sfeer en blinken uit in een persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen en vele klanten hebben hun cursus succesvol afgerond. De klanttevredenheid is dan ook hoog; klanten geven ons een 8,5! Wordt u onze volgende tevreden klant?