HACCP cursus / HACCP training / Cursus HACCP nodig?

Voor het organiseren van een HACCP cursus moeten wij op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen. KAMbode zorgt ervoor dat zijn specialisten de allerlaatste richtlijnen beheersen voor het geven van een cursus HACCP. In ieder bedrijf zijn HACCP richtlijnen een pre. KAMbode is gespecialiseerd in het geven van een HACCP training. In de loop der jaren hebben wij diverse trainingen en cursussen gegeven. Hierdoor zijn wij inzetbaar in verschillende branches. HACCP certificaten zijn verplicht in horeca gelegenheden. Ook bij sportverenigingen, zorginstellingen en in organisaties waar voedsel wordt bereid zijn HACCP certificaten verplicht. Voor het vinden van een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in het geven en organiseren van een HACCP cursus of HACCP training bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de cursus HACCP specialist! 

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

HACCP cursus en HACCP training bij KAMbode

Bent u benieuwd wat KAMbode voor u kan betekenen voor uw bedrijf of vereniging? Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend in verschillende branches. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar en kunnen wij vele bedrijven en verenigingen voorzien van een HACCP cursus of van een HACCP training. Onze specialisten werken met grote passie voor het vak en geven uw medewerkers in een informele sfeer de gepaste cursus HACCP of training. KAMbode is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Sinds 2016 kunt u bij ons terecht voor verschillende opleidingen en cursussen. Zo vindt u bij ons BHV cursussen, VCA cursussen en heftruckchauffeur cursussen. De mogelijkheden bij KAMbode zijn eindeloos. Door onze informele sfeer blinken wij uit in persoonlijke benadering, korte lijnen en in echt maatwerk. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

Meer weten over cursus HACCP?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een HACCP cursus, cursus HACCP of HACCP training bij ons? KAMbode werkt met een enthousiast team. Wij zorgen ervoor dat wij alles voor u regelen omtrent de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. U bent bij ons in goede handen. Het is mogelijk dat wij de cursussen bij u op locatie organiseren. Wij komen graag naar u toe. Vindt u het prettig om naar onze locatie te komen? U kunt zich hiervoor individueel inschrijven. Wij werken dan in kleine groepjes zodat u persoonlijke interactie heeft met de andere cursusleden. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om via E-Learning onze HACCP cursus of HACCP training te volgen. Het is geheel aan u. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze diensten. Zij beoordelen ons met een 8,2. Wordt u onze volgende tevreden klant?