HACCP advies nodig?

Op zoek naar HACCP advies? Heeft u vragen over het halen van het HACCP hygiëne certificaat? Wilt u weten waar u een HACCP cursus kunt volgen? Neem dan contact op met KAMbode! KAMbode is een ervaren bedrijf met veel kennis van zaken. We zijn specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. Het enthousiaste team van KAMbode deelt haar kennis graag. Of u nu een vraag heeft over veiligheid, BHV of bijvoorbeeld HACCP, u kunt altijd contact met ons opnemen en rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Ook voor HACCP advies op maat kunt u bij ons aankloppen. We horen graag van u!

Na afloop van de training vindt een examen plaats. Na het behalen hiervan krijgt de cursist het HACCP-diploma en de bijbehorende cursuspas.

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

HACCP advies op maat

KAMbode is in 2016 voortgekomen uit Arbode Maritiem. Veel medewerkers van toen werken nu nog bij KAMbode. We hebben hierdoor veel kennis en ervaring in huis, wat we graag inzetten om u optimaal van dienst te kunnen zijn met ons gedegen HACCP advies. We hebben bij KAMbode vele jaren ervaring in het geven van opleidingen en cursussen. U kunt op verschillende manieren een HACCP cursus bij ons volgen. Zo is het mogelijk dat we langskomen bij uw bedrijf, als u een eigen bedrijf heeft. We verzorgen dan een HACCP cursus voor u en uw medewerkers. Deze cursus kan worden aangepast aan de wensen en behoeften binnen uw bedrijf. Het is ook mogelijk om bij KAMbode een cursus te volgen door middel van open inschrijvingen. Daarnaast bieden we ook verschillende cursussen aan door middel van E-learning en kunnen we u HACCP advies geven. Er is dankzij deze keuze in verschillende opties altijd een manier van leren die bij u of uw medewerkers past. We geven u graag advies over de beste aanpak.

HACCP advies van KAMbode

Er zijn bij KAMbode veel specialisten werkzaam voor uw HACCP advies. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. We hebben dankzij onze specialisten namelijk altijd de benodigde kennis in huis. We werken met korte lijnen en er hangt bij KAMbode een informele sfeer. We voelen ons bij KAMbode thuis in verschillende branches, voornamelijk in Infra, Office en Food&Drinks. KAMbode heeft een zeer hoge klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2. Het is bij KAMbode onze kracht dat u als ondernemer alles aan ons kunt overlaten. We ontzorgen u in alles wat met de arbeidsomstandigheden te maken heeft. Bij KAMbode werkt een team van open en betrokken mensen. We staan voor u klaar om u een oplossing op maat te kunnen bieden waarmee u verder kunt. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wat u van ons nodig heeft met betrekking tot HACCP advies. We horen graag van u!