Detachering veiligheid nodig?

KAMbode heeft specialisten in huis die u kunnen helpen met langdurige projecten binnen uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan verdiepende onderzoeken waarvoor een gedetailleerde inventarisatieplicht bestaat. Voorbeelden hiervan zijn onder andere verdiepende RI&E’s arbeidsmiddelen, fysieke belasting, biologische agentia enzovoorts. Uiteraard kunnen onze specialisten uw organisatie ook ondersteunen voor andere KAM-gerelateerde opdrachten of als tijdelijke invalskracht.

Meer weten over de detacheringsmogelijkheden? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

detachering veiligheid

Wat is detachering veiligheid?

Detachering veiligheid is het uitlenen van veiligheidskundige werknemers aan een derde partij. Een detacheringsbedrijf heeft alleen maar eigen mensen in dienst. Er is een verschil tussen een uitzendbureau en een detacheringsbedrijf. Bij een uitzendbureau worden de verantwoordelijkheden overgedragen aan de inlener in tegenstelling tot het detachering, waarbij de inlenende partij alleen de basisvoorlichting geeft.

Detachering veiligheidskundige

KAMbode detacheert veiligheidskundigen voor uiteenlopende projecten. We hebben ruime ervaring op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit in diverse sectoren. Onze veiligheidskundigen dragen bij aan de continue verbetering van deze aspecten in uw organisatie. Deskundigheid en kwaliteit zijn kernwaarden waar we tijdens detacheringsprojecten niet van afwijken!

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast en ervaren team! Onze kracht ligt in het feit dat wij u, als ondernemers, ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf te maken heeft. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Doordat wij al jaren meegaan en zo onze naam bekend hebben kunnen maken in de omgeving, zijn wij een begrip in de regio geworden. Onze klanten geven ons een 8,2 voor klanttevredenheid!

Wij zijn echt een no-nonsensebedrijf. Daarom weten wij waar we over praten. We waarborgen een informele sfeer dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Dit is onze kracht! Wij staat altijd voor u klaar.

Wij, van KAMbode,  geven cursussen en opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. KAMbode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches. Wij verbreden onze horizon, elke keer op nieuw.

Heeft u nog vragen en heeft u vrijblijvend advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar.