Detachering veiligheid nodig?

Wij, van KAMbode, zijn gespecialiseerd in detachering veiligheid. Wij hebben een detachering veiligheidskundige in onze gelederen. Wij zijn gevestigd in het mooie Giessen, in het hartje van Brabant. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van detachering veiligheid. Wij zijn een krachtig en enthousiast team, dit willen wij ook uitdragen naar onze klanten. Wij staan bekend om onze zeer hoge klanttevredenheid. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,2, een prachtige score!  Onze kracht ligt in het feit dat wij ondernemers ontzorgen. Ontzorgen bij alles wat er met arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf te maken heeft.

Meer weten over onze detacheerders? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

detachering veiligheid

Wat is detachering veiligheid?

Detachering veiligheid is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een detacheringsbedrijf heeft alleen maar eigen mensen in dienst.  Daarom hebben wij bij KAMbode een detachering veiligheidskundige . Op veiligheidsgebied is er een groot verschil tussen een uitzendbureau en een detacheringsbedrijf. Bij een uitzendbureau worden de verantwoordelijkheden overgedragen aan de inlener  in tegenstelling tot het detachering, die alleen de basisvoorlichting geeft.

Bij detachering veiligheid zijn beide partijen verantwoordelijk voor de veiligheid. Dat wil zeggen dat zij hun zaken beide in orde dienen te hebben, zoals geregeld in de VCA.

Detachering veiligheidskundige

Bij KAMbode hebben wij een detachering veiligheidskundige in onze gelederen. Doordat wij veel te maken hebben met de detachering veiligheid , hebben wij ons team uitgebreid met een detachering veiligheidskundige. Zo zijn wij van alle markten thuis op het gebied van veiligheid. Onze veiligheidskundige waarborgt de veiligheid voor u als werknemer maar ook voor ons bedrijf KAMbode. Het mes snijd dus aan twee kanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast en ervaren team! Onze kracht ligt in het feit dat wij u, als ondernemers, ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf te maken heeft. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Doordat wij al jaren meegaan en zo onze naam bekend hebben kunnen maken in de omgeving, zijn wij een begrip in de regio geworden. Onze klanten geven ons een 8,2 voor klanttevredenheid!

Wij zijn echt een no-nonsensebedrijf. Daarom weten wij waar wij over praten. We waarborgen een informele sfeer dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Dit is onze kracht! Wij staat altijd voor u klaar.

Wij, van KAMbode,  geven cursussen en opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches. Wij verbreden onze horizon, elke keer op nieuw.

Heeft u nog vragen en heeft u vrijblijvend advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar.