Cursus veilig hijsen nodig?

Bent u op zoek naar een cursus veilig hijsen? Bent u op zoek naar een cursus veilig hijsen die u in uw eigen tijd kunt volgen? Bij Kambode bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een één daagse basiscursus aan die is bedoeld voor havenkranen en bovenloop kranen. Bent u op zoek naar een nascholing of naar de complete cursus veilig hijsen? Wij vertellen u daar graag meer over. Kambode werkt met een enthousiast team dat graag met u aan de slag gaat. Wij komen naar u toe op locatie zodat u niet uren in de auto hoeft te zitten. Klinkt dit u als muziek in de oren en heeft u naast uw werk weinig tijd om dagenlang klassikaal les te krijgen? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u aanbieden. Kambode is voor u dé specialist voor het behalen van uw cursus veilig hijsen

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Veilig hijsen

Cursus veilig hijsen bij Kambode

Op zoek naar een cursus veilig hijsen? Kambode is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u onze jarenlang ervaring aan en wij weten als geen ander hoe wij u het beste kunnen begeleiden in uw cursus. Wij werken met een enthousiast team. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen met alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf te maken heeft. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u naast uw huidige werk geen tijd heeft om dagenlang in de schoolbanken te zitten. Wij bieden cursussen aan op locatie. Wij komen graag naar u toe. Wij geven cursussen en opleidingen in-company. Daarnaast bieden wij u ook verschillende opleidingen aan via open inschrijvingen. Wij hebben een informele sfeer waar persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen centraal staan. Kambode voelt zich thuis in verschillende branches. Vele klanten gingen u al voor en volgden de cursus veilig hijsen. Zij beoordelen ons met een 8.2.

Meer weten over Kambode?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Kambode u aanbiedt? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en bespreken graag uw wensen. Indien gewenst komen wij graag bij u op locatie zodat u in één keer met al uw medewerkers de cursus veilig hijsen kunt volgen. Wij bieden u een één daagse cursus aan. Tijdens deze cursus wordt gewerkt aan voldoende veiligheidskennis en verantwoordelijkheid voor het juiste gebruik van hijsmiddelen bij het laden, lossen en verplaatsen van goederen.