Cursus reachtruck nodig?

Wilt u een cursus reachtruck volgen bij een bedrijf met kennis van zaken? Bij KAMbode delen we graag onze kennis zodat we u verder kunnen helpen. Tijdens een cursus reachtruck van KAMbode leren we u om een reachtruck te besturen en om deze veilig en efficiënt te kunnen bedienen. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. We hebben veel ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. We zijn een enthousiast team van open en betrokken mensen. We ontzorgen graag ondernemers bij alles wat met arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te maken heeft!

Deze cursussen worden in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
heftruck cursus

Een cursus reachtruck volgen

Wordt er in uw bedrijf gebruik gemaakt van een reachtruck? Wilt u dat er goed en veilig op de reachtruck gereden wordt? Dan is een reachtruck cursus onmisbaar. Met een reachtruck cursus weet u zeker dat de reachtrucks op de werkvloer verantwoord en veilig gebruikt worden. KAMbode in Giessen heeft jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen en voor een cursus reachtruck bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en wij hebben jarenlange ervaring met het geven van een cursus reachtruck. Tijdens een reachtruck cursus leert u om een reachtruck te besturen en deze veilig en efficiënt te bedienen. U kunt de reachtruck cursus volgen door middel van in-company. Dat wil zeggen dat wij bij u op locatie komen. Op deze manier kunt u in uw vertrouwde werkomgeving de kneepjes van de reachtruck onder de knie krijgen. KAMbode levert maatwerk en we passen de cursus aan aan de gang van zaken binnen uw bedrijf. Veel van onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgedaan bij Arbode Maritiem, waaruit KAMbode per 1 januari 2016 is voortgekomen. De benodigde kennis, knowhow en expertise is dus ook volop aanwezig.

Hoge klanttevredenheid reachtruck cursus/cursus reachtruck

Al diverse chauffeurs hebben de cursus reachtruck succesvol afgerond. De klanttevredenheid is zeer hoog, klanten geven ons een mooie 8,5! Als u bij ons aanklopt voor een cursus reachtruck dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Ons team van docenten is enthousiast, open en betrokken en draagt de kennis op een informele wijze over. Wij blinken uit in persoonlijke benadering zodat de sfeer altijd prettig is. Deskundigheid en kwaliteit staat bij ons echt voorop. Onze kracht is dat wij u ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf te maken heeft.

Informatie over reachtruck chauffeur/cursus reachtruck

U zult merken dat KAMbode een no-nonsense bedrijf is dat weet waar het over praat. Onze docenten hebben de nodige ervaring in de praktijk en dat merkt u. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent, wij voelen ons thuis in meerdere verschillende branches. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de branches Office, Infra en Food & Drinks. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over de cursus reachtruck chauffeur. U kunt rekenen op maatwerk, kwaliteit en enthousiasme. Wij delen onze kennis graag met u!