Cursus preventiemedewerker volgen? In-company of via open inschrijving!

Cursus preventiemedewerker nodig?

cursus preventiemedewerker

Wilt u optimale veiligheid binnen uw bedrijf? Wilt u enkele medewerkers de cursus preventiemedewerker laten volgen? KAMbode in Giessen biedt verschillende cursussen aan die betrekking hebben op veiligheid waaronder de preventiemedewerker cursus. Alle opleidingen en cursussen worden op een vakkundige manier gegeven door enthousiaste docenten die weten waar ze het over hebben. Wij geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en voelt zich thuis in meerdere branches. Onze docenten beschikken over de nodige kennis, ervaring en knowhow als het gaat om het geven van opleidingen en cursussen. Ook voor uw organisatie zetten wij ons graag in om een cursus preventiemedewerker te geven die aansluit op uw behoeften. Wij zorgen ervoor dat er medewerkers in uw organisatie zijn die de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf spotten en optimaliseren. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Onze houding is open, betrokken en enthousiast, zowel onderling als richting de cursisten. De cursus preventiemedewerker zal dan ook met een brede glimlach gevolgd worden. Natuurlijk staat deskundigheid en kwaliteit bij ons voorop.

Een cursus preventiemedewerker laten verzorgen

Het is de kracht van KAMbode dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Wij zijn niet alleen het adres voor een cursus preventiemedewerker, maar u kunt ook bij ons terecht voor: BHV basis of verlenging, EHBO cursus, BVCA, VOLVCA, AED training, veilig hijsen en aanslaan van lasten, deskundige gevaarlijke stoffen en nog andere trainingen. De kracht van KAMbode ligt in het feit dat we ons op vele markten thuis voelen. De vele branches waarin wij inzetbaar zijn, bevinden zich vooral op het gebied van:

  • Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid, etc.)
  • Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector, etc.)
  • Office (kantoorpanden)

Vragen over cursus preventiemedewerker/preventiemedewerker cursus?

Heeft u interesse in ons aanbod cursussen voor preventiemedewerker? Of heeft u vragen over de inhoud van de cursussen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Met onze ervaring kunnen wij u advies op maat geven. Wat voor deskundige u ook nodig heeft voor uw branche op het gebied van veiligheid, wij beschikken over de juiste mensen. De klanttevredenheid is zeer hoog, klanten waarderen ons met een 9,5! Bij de cursussen en opleidingen die wij geven zult u een informele sfeer ervaren. Wij houden van een persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: