Cursus preventiemedewerker volgen? In-company of via open inschrijving!

Cursus preventiemedewerker nodig?

cursus preventiemedewerkerWilt u graag een cursus preventiemedewerker volgen? Of bent u op zoek naar een goede cursus preventiemedewerker voor uw personeel? Bij KAMbode zit u goed. KAMbode is dé specialist op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Het is dan ook hét adres als u op zoek bent naar een cursus preventiemedewerker. Bij KAMbode beschikken we over veel ervaring. We bieden u verschillende mogelijkheden voor het volgen van een cursus preventiemedewerker.

Het volgen van een cursus preventiemedewerker bij KAMbode

Deskundigheid en kwaliteit zijn twee belangrijke kernwoorden van KAMbode. Een no-nonsense mentaliteit kenmerkt het bedrijf. Een groot aantal van onze medewerkers hebben jaren bij Arbode Maritiem gewerkt. KAMbode is in 2016 uit Arbode Maritiem voortgekomen. We beschikken over veel kennis en expertise. Dit zetten we graag in om uw bedrijf verder te helpen op het gebied van veiligheid en (bedrijfs)risico’s. We werken bij KAMbode met een enthousiast en betrokken team. Een persoonlijke benadering vinden we heel belangrijk. We bieden u verschillende mogelijkheden om een cursus preventiemedewerker te volgen. Zo bieden we open inschrijvingscursussen, in-company en e-learning. Zo kunt u zelf bepalen op welke manier u een cursus preventiemedewerker wilt volgen.

Ook een cursus preventiemedewerker volgen?

Wilt u graag uw personeel opleiden tot preventiemedewerker of wilt u graag zelf een cursus preventiemedewerker volgen? Bij KAMbode delen we onze kennis graag! We ontzorgen ondernemers bij alles op het gebied van arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf. Bij KAMbode hebben we jarenlange ervaring met het geven van trainingen en cursussen. We weten waar we het over hebben. Dankzij de informele sfeer, de persoonlijke benadering, het maatwerk en de korte lijnen van KAMbode kunt u op een prettige manier een cursus preventiemedewerker volgen. KAMbode voelt zich thuis in verschillende branches. Een groot deel van de branches waarin wij werkzaam zijn bevindt zich op het gebied van Infra, Food & Drinks en Office. We beschikken bij KAMbode over een groot aantal specialisten waardoor we maatwerk kunnen leveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een cursus preventiemedewerker heel specifiek richten op uw werknemers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bij KAMbode bieden voor het volgen van een cursus preventiemedewerker? Neem dan contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken tijdens reguliere werktijden. Ook kunt u ons altijd een e-mail sturen. We horen graag van u hoe wij u bij KAMbode van dienst kunnen zijn op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu!

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Voorkeur training: