Cursus hijsen nodig?

Bent u op zoek naar een cursus hijsen? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u van op aan kunt en waar u in company een cursus hijsen kunt volgen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Kambode. Wij bieden u de mogelijkheid aan om tegen een scherp bedrijf een cursus hijsen op locatie te volgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij u aanbieden om de juiste cursus hijsen te kunnen volgen. Wij werken met een enthousiast team dat graag met uw medewerkers aan de slag gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze diensten. 

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Veilig hijsen

Cursus hijsen bij Kambode

Op zoek naar een partij voor uw cursus hijsen? Kambode is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van opleidingen en cursussen voor uw werknemers. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet dagenlang achter elkaar in een klaslokaal wilt zitten. Wij bieden u de mogelijkheid om binnen één dag uw basis cursus hijsen af te ronden. Daarnaast kunt u binnen een halve dag uw nascholing afronden. Het is onze kracht dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Vele klanten gingen u al voor en beoordelen onze cursus hijsen en opleidingen met een 8.2. U heeft de keuze om de cursussen via in-company of via open inschrijvingen te voltooien. Wij zijn een echt no-nonsensebedrijf dat weet waar het over praat. Wij hebben een informele sfeer waar persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen centraal staan. Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches.

Meer weten over cursus hijsen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de cursus hijsen uit handen neemt en op uw locatie organiseert? Kambode staat graag voor u klaar. Onze cursussen zijn bedoeld voor bedieners van bovenloop- en/of havenkranen. Tijdens de cursus wordt gewerkt aan voldoende veiligheidskennis en verantwoordelijkheid voor het juiste gebruik van hijsmiddelen bij het laden, lossen en verplaatsen van goederen.