Cursus HACCP nodig?

Bent u op zoek naar een cursus HACCP? Bent u op zoek naar een manier om op korte termijn uw cursus HACCP te behalen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen, opleidingen en bijscholing. In de loop van de jaren hebben vele cursisten de weg naar ons gevonden en zij waarderen zij onze cursussen met een 8.2. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs op locatie of u kunt zich inschrijven voor open inschrijvingen. Wij bieden u verschillende data aan waarop u zich in kunt schrijven voor een vervolg cursus of een complete cursus HACCP. KAMBode geeft al jarenlang cursussen in company. Wij zijn inzetbaar in verschillende branches. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste cursus HACCP? Wij vertellen u daar graag meer over.

Deze cursus wordt in company gegeven.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Cursus HACCP bij KAMbode

Cursus HACCP nodig? KAMbode beschikt over jarenlange ervaring met het opzetten en aanbieden van verschillende cursussen en opleidingen. In vele bedrijven is het noodzakelijk dat u in het bezit bent van een HACCP certificaat. Denkt u aan productiewerk, verwerkingsbedrijven en distributie van levensmiddelen. U kunt uw geëiste HACCP hygiëne certificaat behalen bij KAMbode. KAMbode is specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. U kunt bij ons zelf bepalen op welke manier u uw gewenste HACCP certificaat wilt behalen. Dit kunt u in-company, dus bij u op locatie, afnemen of u kunt zich inschrijven op één van onze locaties. Na afloop van de cursus doet u direct examen. Op deze manier kunt u heel snel uw gewenste HACCP cursus volgen en afronden. KAMbode verzorgt maatwerk. Naast het aanbieden van open inschrijvingen en in company lessen kunt u ook via E-learning de cursus HACCP volgen.

Meer weten over cursus HACCP?

Wilt u graag graag meer informatie over onze aangeboden mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over de geschikte opties voor uw wensen. KAMbode werkt met een enthousiast team dat weet waar het over praat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en zij denken graag met u mee. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te maken heeft. Wij zijn een echt no-nonsene bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Door onze informele sfeer blinken wij uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. KAMbode voelt zich thuis in meerdere branches.