Cursus gereedschap keuren regelen

Vindt u het belangrijk dat in uw bedrijf uw medewerkers veilig en gezond kunnen werken volgens de regels van de Arbowet? KAMbode is de specialist op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Wij bieden verschillende cursussen en opleidingen aan die de veiligheid binnen uw bedrijf optimaliseren. Wilt u een medewerker de cursus gereedschap keuren laten volgen? Wij bieden onder andere een cursus Keuren machines NEN 3140 aan. Met deze cursus leer je elektrische gevaren van laagspanningsinstallaties vroegtijdig signaleren. De cursus gereedschap keuren is onmisbaar als er in uw bedrijf elektrisch gereedschap wordt gebruikt. Uw personeel moet te allen tijde kunnen werken met gereedschap dat veilig is. Tijdens de cursus gereedschap keuren leren de cursisten de richtlijnen voor de verschillende gereedschappen en metingen uit te voeren. De cursus gereedschap keuren wordt gegeven door vakkundige docenten uit het veld die weten waar ze het over hebben. KAMbode werkt met een enthousiast team dat houdt van een persoonlijke benadering. Door onze kennis en kwaliteit te delen via gemotiveerde en enthousiaste docenten, proberen wij elke cursus zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden. Wij kunnen de cursus flexibel en op maat inrichten voor uw bedrijf of branche.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
NEN 3140 opleiding / cursus NEN 3140

Cursus gereedschap keuren bij u op locatie

We geven cursussen en trainingen op drie manieren: via open inschrijvingscursussen, in-company trainingen (bij u op kantoor) of E-learning. Welke manier u ook kiest, wij zorgen ervoor dat deze aansluit op uw wensen en behoeften want van KAMbode kunt u maatwerk verwachten. Onze kracht is dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Al veel cursisten hebben hun opleiding bij ons succesvol afgerond en de klanttevredenheid is zeer hoog, zij waarderen ons met een 8,5. Wij zijn inzetbaar in vele branches en beschikken over een groot aantal specialisten. Ook voor uw branche kunnen wij de juiste mensen detacheren.

Vragen over cursus gereedschap keuren?

Wij nodigen u uit om de informatie op deze website te lezen. U zult verrast zijn door ons brede aanbod van cursussen die allemaal gericht zijn op veilige arbeidsomstandigheden. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. KAMbode is de partner die u zoekt als het gaat om deskundigheid, veiligheid en bedrijfsrisico’s. Op basis van onze ervaring, kennis en knowhow garanderen wij u het juiste advies op maat.