Cursus BHV bij KAMbode

Ben je op zoek naar een cursus BHV? Ben je op zoek naar een cursus BHV die je online, in de klas of op jouw locatie kan volgen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan in verschillende branches. Hierdoor kunnen wij een cursus BHV neerzetten die passend is voor jouw bedrijf en branche. Wij beschikken over een groot team van enthousiaste specialisten, dat graag een cursus BHV op maat maakt voor jouw bedrijf. Onze vakkundige docenten en medewerkers zullen kennis op een heldere en enthousiaste manier overbrengen. Je hebt bij ons de keuze uit een cursus BHV in-company (bij jou op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. Je kan online zien welke datums er nog open staan en welke cursus BHV het beste bij je past. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden voor het inplannen van een cursus BHV? Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen.

Op zoek naar een deskundige beoordeling? Wilt u een vakkundig onderzoek en een betrouwbaar advies?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Cursus BHV inplannen bij KAMbode

KAMbode is gevestigd in het Brabantse dorp Giessen. Vanuit hier maken we op maat gemaakte BHV cursussen en opleidingen voor verschillende branches. Het maakt bij ons niet uit waar jouw bedrijf is gevestigd. Wij komen graag bij je langs om een BHV cursus aan te bieden voor jou en je medewerkers. Daarnaast plannen wij open inschrijvingen in, zodat je zelf naar een locatie toe kan waar wij die datum een cursus BHV aanbieden. Kambode voelt zich thuis in meerdere branches. Wij houden van een informele sfeer, wat zich uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Wij zijn een echte no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. In de loop van de jaren hebben wij een enthousiast team om ons heen verzameld. Het is onze kracht dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Het is belangrijk dat er in elk werkveld en op iedere werklocatie een BHV’er aanwezig is. Wanneer er een calamiteit zich voordoet, is het belangrijk dat de handelingen duidelijk zijn en dat er één aanspreekpunt is die de noodsituatie coördineert.

Meer weten over een cursus BHV?

Meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een cursus BHV? Je kan direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij je graag te woord. De vele branches waarin wij inzetbaar zijn bevinden zich vooral op het gebied van Infra, Food & Drinks en Office.

Heftruck rijden