Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar een Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding gegeven wordt? Dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten als het gaat over een Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding. Wij zijn al jaren de specialist in de regio en ver daarbuiten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding valt hier ook onder. Om de veiligheid op de werkvloer te kunnen garanderen, zijn er medewerkers nodig die kunnen reanimeren en om kunnen gaan met de AED. Wij zijn ook een organisatie waar een no-nonsense mentaliteit heerst en die beschikt over de juiste kwaliteit trainingen. Bent u op zoek naar een bedrijf waar een informele sfeer hangt en dat uitblinkt in persoonlijke benadering? Dan zit u bij ons goed. Wij beschikken over een enthousiast team dat open en betrokken is tijdens de cursus AED.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
aed cursus

Open inschrijvingen voor Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding

Op zoek naar een Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding? Veel van onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgedaan bij Arbode Maritiem, waaruit Kambode per 1 januari 2016 is voortgekomen. De benodigde kennis, knowhow en expertise zijn dan ook volop aanwezig binnen ons bedrijf. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor de rest. Het enige dat u hoeft te doen voor Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding is de inschrijvingen regelen. U kunt voor Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding inschrijven via onze open inschrijvingen op de website. Als u individueel een opleiding AED wilt volgen kunt u zich inschrijven voor verschillende data en locaties. Wij bieden het meerdere malen per week aan. Wanneer komt het bij u het beste uit? Als wij bij u op locatie komen, kunt u telefonisch of via de e-mail het aantal personen doorgeven.

In-company trainingen voor Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding

Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons écht voorop. Dit zijn twee onmisbare kernwoorden omdat wij dagelijks bezig zijn met veiligheid en (bedrijfs)risico’s. Het is ook mogelijk om in-company uw Cursus AED / Opleiding AED / AED opleiding te volgen. Wij komen dan graag naar uw bedrijf toe. Wij bieden voor elk bedrijf of organisatie een gegarandeerde oplossing. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij bieden namelijk nog vele andere cursussen aan zoals trainingen voor preventiemedewerkers, heftruck- en reachtruckchauffeurs training, gasmeetbevoegde, leider BHV, BVCA en nog vele andere Kambode trainingen. Wilt u graag meer weten over de verschillende trainingen? Benader ons vrijblijvend en wij gaan graag met u in gesprek.