BHV opleiding bij KAMbode

Gezond en veilig werken is belangrijk voor uw medewerkers. Daarom moeten er in elk bedrijf met medewerkers BHV’ers aanwezig zijn. Een bedrijfshulpverlener weet hoe te handelen in een noodsituatie om medewerkers en klanten in veiligheid te brengen. Als elke seconde telt wil je kunnen vertrouwen op bedrijfshulpverleners. Is uitbreiding van uw BHV team nodig of hebben uw huidige BHV’ers een BHV herhaling nodig? KAMbode biedt een BHV opleiding aan zodat de veiligheid in uw bedrijf gewaarborgd is. Elke werkgever is verplicht om een veilige werkomgeving te creëren voor medewerkers, bezoekers, klanten of bewoners. Met een BHV opleiding van KAMbode worden uw medewerkers opgeleid om juist te kunnen handelen bij calamiteiten en noodsituaties. KAMbode is dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij geven onze cursussen branche specifiek op maat zodat de voorbeelden en lesstof beter blijven hangen bij de cursisten. Een BHV opleiding wordt door onze enthousiaste docenten op maat gegeven. In de cursus nemen we verschillende casussen mee die in uw vakgebied vaak voorkomen zodat de lesstof interessant en uitdagend is en beter blijft hangen. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen en trainingen. Wij zijn al jaren een begrip in de regio als het gaat om een BHV cursus, BHV training of BHV opleiding.

Diverse soorten BHV opleiding

Met ons brede aanbod kunnen we veel verschillende bedrijven in de meest uiteenlopende branches faciliteren. Wij zijn vooral actief op het gebied van Infrastructuur, Food & Drinks en Office. Op deze website treft u een overzicht aan van ons veelzijdige aanbod cursussen, trainingen en opleidingen: BHV basis, BHV verlenging, EHBO basis & verlenging,B-VCA, VOL-VCA, Preventiemedewerker, Arbobewust leiding geven, Leider BHV, Deskundige gevaarlijke stoffen, Veilig hijsen en aanslaan van lasten, Veilig werken op hoogte, Hoogwerker, Heftruckchauffeur, Gasmeetapparatuur, Keuren machines NEN 3140, KAM training en Toolboxmeeting. We geven cursussen en trainingen op drie manieren: Open inschrijvingscursussen, In company trainingen en E-learning.

Meer informatie BHV opleiding nodig?

Wilt u meer weten over onze BHV opleidingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleiding en cursussen en al vele cursisten hebben bij ons hun BHV opleiding succesvol afgerond. De klanttevredenheid is zeer hoog; klanten waarderen ons met een mooie 8,5! KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen.

Op zoek naar een deskundige beoordeling? Wilt u een vakkundig onderzoek en een betrouwbaar advies?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Heftruck rijden