BHV cursus bij KAMbode

Bent u opzoek naar een BHV cursus? Heeft u meerdere medewerkers die een BHV cursus nodig hebben? Dan bent u bij KAMbode aan het juiste adres. Wij verzorgen BHV cursussen op maat en op locatie. Naast de herhalingscursus van BHV bieden wij ook training BHV en een BHV opleiding aan. Zo kunt u tegelijkertijd meerdere cursussen bij ons boeken. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het vak en nemen in de cursus verschillende casussen mee die in uw vakgebied vaak voorkomen. Dit maakt de cursus voor uw medewerkers interessanter en  zo kunnen wij inspelen op incidenten uit uw vakgebied. Het kantoor van KAMbode is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van cursussen en trainingen voor bedrijven. U kunt een gesloten inschrijving doen, dit houdt in dat wij op uw bedrijf de cursus komen geven, maar wij bieden ook BHV cursus aan per open inschrijving. Dan is de cursus op een andere locatie met medewerkers van andere bedrijven erbij. Vele klanten waren u al voor en beoordeelden ons met een gemiddelde van een 8,2.

BHV cursus, BHV training en BHV opleiding

Wij zijn al jaren een begrip in de regio als het gaat om een BHV cursus, BHV training of BHV opleiding. Wij bieden niet alleen alles op het gebied van bedrijfshulpverlening aanbieden aan, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor BVCA, VOLVCA, leider BHV, veilig werken op hoogte, gasmeetbevoegde, KAM-trainingen, toolboxmeetings en AED trainingen. Wist u dat elke gebouw, pand of werkplaats een BHV’er nodig heeft? Als er geen BHV’er in het pand aanwezig is, loopt u risico met de verzekering. Om zeker te zijn en de veiligheid te kunnen waarborgen kunt u bij ons een BHV cursus boeken.

BHV cursus in vele branches inzetbaar

Het maakt voor ons niet uit in welke branche u werkzaam bent. Wij hebben in vele branches cursussen gegeven en kunnen diverse voorbeelden in de cursus naar voren laten komen. Heeft u al eerder een bedrijfsongeval mee gemaakt en wilt u dat extra onder de aandacht brengen? Onze grootste kracht ligt bij onze diversiteit aan cursussen. Wij zijn het meeste actief in de volgende branches: Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid), Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector) en Office (kantoorpanden). Wij zorgen ervoor dat iedere cursus volledig op maat gemaakt is. Ons team bestaat uit enthousiaste werknemers die de cursus nieuw leven inblazen. Het zijn niet langer saaie en lange cursussen want de cursussen worden in een interactieve setting gegeven.

Op zoek naar een deskundige beoordeling? Wilt u een vakkundig onderzoek en een betrouwbaar advies?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen: