BHV cursus bij KAMbode

Wilt u een optimale bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening? Bent u op zoek naar een BHV cursus? Binnen elk bedrijf met medewerkers moeten BHV’ers aanwezig zijn die precies weten wat ze moeten doen bij calamiteiten. Is uitbreiding van uw BHV team nodig of hebben uw huidige BHV’ers een BHV herhaling nodig? Met een BHV cursus van KAMbode is de veiligheid binnen uw bedrijf gewaarborgd. Wij van KAMbode zijn dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Wij verzorgen BHV cursussen op maat en op locatie. Onze vakkundige, gemotiveerde en enthousiaste docenten brengen kennis op een heldere manier over. Wij houden van een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Met een BHV cursus worden uw medewerkers opgeleid om juist te kunnen handelen bij calamiteiten en in noodsituaties. BHV’ers verlenen eerste hulp bij ongevallen en ze beperken de gevolgen ervan, ze beperken en bestrijden brand en ze alarmeren en evacueren medewerkers in noodsituaties. Veiligheid binnen uw bedrijf is belangrijk en daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons. Met ons brede opleidingen aanbod kunnen wij veel verschillende bedrijven in verschillende branches faciliteren. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen en trainingen voor bedrijven. Wit u dat wij de cursus op uw locatie komen geven dan kunt u een gesloten inschrijving doen, maar er is ook de mogelijkheid van een open inschrijving. Dan geven wij de cursus op een andere locatie met medewerkers van andere bedrijven erbij.

BHV cursus voor elke branche

Wij geven onze cursussen branche specifiek op maat zodat de voorbeelden en lesstof beter blijven hangen bij de cursisten. De vele branches waarin wij inzetbaar zijn bevinden zich vooral op het gebied van Infrastructuur (weg- en waterbouw, spoorveiligheid etc.), Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector, etc.) en Office (kantoorpanden). Onze kracht is dat wij ons op vele markten thuis voelen. Wij hebben al in de meest uiteenlopende branches cursussen gegeven en de klanttevredenheid is zeer hoog, klanten geven ons een 8,5! De BHV cursus voor uw medewerkers maken wij volledig op maat en zo relevant mogelijk met voorbeelden uit uw vakgebied zodat de cursus voor uw medewerkers interessant en uitdagend is. In elk gebouw, pand of werkplaats is een BHV’er nodig en een aansprekende BHV cursus bij een specialist met jarenlange ervaring is beslist geen overbodige luxe. Wij zijn deskundig en leveren kwaliteit. Dit zijn twee onmisbare kenmerken omdat het gaat om veiligheid en (bedrijfs)risico’s.  KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Door onze kennis en kwaliteit te delen via gemotiveerde en enthousiaste docenten, proberen wij elke cursus zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden.

Aanbod cursussen, trainingen en opleidingen

Ons dienstenaanbod is flexibel en uitdagend omdat wij onze diensten kunnen inrichten speciaal voor uw bedrijf of branche. Op deze website vindt u een overzicht van de cursussen, trainingen en opleidingen die wij aanbieden: BHV basis, BHV verlenging, EHBO basis & verlenging, B-VCA, VOL-VCA, Preventiemedewerker, Arbobewust leiding geven, Leider BHV, Deskundige gevaarlijke stoffen, Veilig hijsen en aanslaan van lasten, Veilig werken op hoogte, Hoogwerker, Heftruck chauffeur, Gasmeetapparatuur, Keuren machines NEN 3140, KAM training en Toolboxmeeting. U kunt over elk soort opleiding uitgebreide informatie lezen. Ons brede aanbod zorgt ervoor dat we veel verschillende bedrijven, in verschillende branches kunnen faciliteren. We geven cursussen en trainingen op drie manieren: Open inschrijvingscursussen, In company trainingen en E-learning. U kunt zelf bepalen welke manier voor u het meest geschikt is. KAMbode zorgt ervoor dat de inhoud aansluit op uw wensen en behoeften. U wordt door ons compleet ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf te maken heeft. Ook voor uw bedrijf, organisatie of voor u als particulier hebben wij gegarandeerd een oplossing.

Informatie nodig?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen per telefoon, via de mail of het contactformulier op deze website invullen. Wilt u weleens weten hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu? De regels en eisen voor een veilige bedrijfsvoering zijn hoog, risico’s moeten worden geanalyseerd en op allerlei zaken moet je alert zijn. Vindt u het lastig om kwaliteit op deze gebieden te waarborgen? Ook dan is KAMbode er voor u! Voor een deskundige inspectie, een uitgebreide risico inventarisatie of een deskundig en scherp advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze veiligheidsdeskundigen willen u hierbij maximaal ondersteuning bieden. Wij zijn ook ervaren en bedreven in advisering en detachering. U krijgt van ons een passend en compleet voorstel. Al ons werk voeren wij op een betrokken en persoonlijke manier uit. Op deze manier ervaren klanten onze dienstverlening met een brede glimlach. Zorg dat uw medewerkers veilig kunnen werken binnen uw organisatie en schakel KAMbode in om u hierbij te ondersteunen. Met een BHV cursus kunnen levens gered worden. Saaie en lange cursussen zult u bij ons niet tegenkomen. Ons enthousiaste tem geeft de cursussen in een interactieve setting en doet dat op een heldere en aansprekende manier. KAMbode zorgt ervoor dat uw bedrijf de benchmark wordt op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu!

Op zoek naar een deskundige beoordeling? Wilt u een vakkundig onderzoek en een betrouwbaar advies?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
Heftruck rijden