BHV cursus en BHV training bij KAMbode

Bent u opzoek naar een BHV cursus en/of BHV training? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij, van KAMbode, bieden u voor een ieder een cursus BHV, training BHV en een BHV opleiding aan. Ook zijn wij gespecialiseerd in de opleiding BHV en cursus BHV. U heeft bij ons een ruime keuze in wat u belangrijk vind voor uw werknemers. Zo kunt u kiezen uit een cursus BHV, opleiding BHV en BHV training. Wij zijn gevestigd in het mooie Giessen. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van cursussen en trainingen voor bedrijven. Wij komen naar uw kantoorpand toe of u kunt u zelf inschrijven bij de open inschrijvingen.

Wij krijgen een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2!
Direct uw BHV training of cursus boeken?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
vca cursus

BHV cursus, BHV training en BHV opleiding

Bij KAMbode kunnen wij u een BHV cursus, BHV training en een BHV opleiding aanbieden. Doordat wij al jaren meegaan in deze branche hebben wij enorme naamsbekendheid gekregen. Onze klanten zijn tevreden, en waarderen ons met een 8,2! Wij zijn gespecialiseerd in de opleiding BHV en de cursus BHV. Dit zijn ook de grootste cursussen en opleidingen die wij grotendeels geven. Elk gebouw, pand of werkplaats heeft een BHV’er nodig op lokatie!

Opleiding BHV en cursus BHV

Doordat wij de opleiding BHV kunnen aanbieden, naast onze cursus BHV, kunnen wij onze BHV opleiding specialisten goed inzetten. Iedereen heeft een BHV’er nodig op een werk lokatie. Zo kunnen wij u veel opleidingen en cursussen aanbieden. Met ons enthousiaste team ontzorgen wij de ondernemers, bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring in de BHV branch, denkt u aan BHV cursus, BHV training en BHV opleiding, hebben wij de middelen om u als werknemer en werkgever de beste BHV cursussen en opleidingen te kunnen bieden.

KAMbode in vele branches inzetbaar

Wij zijn in vele markten thuis, en daar ligt onze grootste kracht. De vele branches mbt opleiding BHV of cursus BHV waarin wij inzetbaar zijn, bevinden zich vooral op het gebied van:

Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid)
Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector)
Office (kantoorpanden)
Al onze diensten zijn op deze specifieke branches gericht. Wij leveren perfect maatwerk. Zo kunnen wij een BHV cursus voor uw werknemers realiseren. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Wie zijn wij?

Wij zijn echt een no-nonsensebedrijf dat weet waar wij over praten. We waarborgen een informele sfeer dat uitblinkt in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen.

KAMbode geeft cursussen en opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen. Kambode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches.