BHV basiscursus bij KAMbode

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een BHV basiscursus kunt volgen? Dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij bieden uw bedrijf een BHV basiscursus aan, maar u kunt voor een BHV verlengingscursus ook bij ons terecht. Als u medewerkers in dienst heeft die graag een BHV diploma willen halen of op zoek zijn naar een bedrijf waar een herhalingscursus gegeven wordt, dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij bieden u de kans om dit alles op locatie te komen doen. Wij hebben een team met experts voor u klaar staan die graag een BHV basiscursus komen geven en uw medewerkers instructies geeft. Hebben er al eerder bedrijfsongevallen plaatsgevonden waar u graag extra aandacht aan wilt besteden? Geef dit van te voren aan bij ons en wij verwerken de situatie in de training. Wij zorgen ervoor dat de cursus zo dicht mogelijk bij uw eigen bedrijf blijft zodat de aandacht niet verslapt. Dit vinden de cursisten het fijnste en zij weten hoe het bedrijf in elkaar steekt.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

Verschillende mogelijkheden voor een BHV basiscursus

Wij bieden u verschillende manieren aan om een BHV basiscursus te volgen. Wij kunnen bij u op locatie komen. Dan kunnen wij ook verschillende ruimtes gebruiken en benadert de cursus nog meer de realiteit, maar u kunt ook de BHV basiscursus bij ons op locatie komen volgen. Dit is vaak handig als u maar één of twee cursisten heeft. Deze worden dan bij een groep gezet waar iedereen een algemene BHV cursus krijgt. Dat is ook de kracht van Kambode. Wij bieden de cursus aan zoals u wenst. U staat centraal en wij passen de training aan daar waar nodig is. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

BHV basiscursus bij KAMbode

Bent u op zoek naar een BHV basiscursus? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u in-compagny, online of klassikaal een BHV basiscursus kunt afnemen? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij KAMbode. KAMbode is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten cursussen en opleidingen die geschikt zijn voor veiligheid op de werkvloer. Denkt u aan BHV basiscursus of verlenging, EHBO cursus, BVCA, VOLVCA, AED training, veilig hijsen en aanslaan van lasten, gasmeetbevoegde en preventiemedewerker trainingen. KAMbode biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten cursussen die aansluiten bij uw werkgebied. Ook voor het volgen van een opfrissingscursus bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het afnemen van een BHV basiscursus bent u bij KAMbode ook aan het juiste adres. Bij KAMbode werken wij met een groot team van gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers die graag met u aan de slag gaan.

Groot team aan specialisten voor uw BHV basiscursus

KAMbode werkt samen met een groot team van specialisten die u graag de laatste richtlijnen bijbrengen in uw vakgebied. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en wij bieden tegenwoordig een ruim aanbod aan van verschillende cursussen en opleidingen. U kunt ervoor kiezen om zich in te schrijven via open inschrijvingen zodat kunt u zelf bepalen naar welke locatie u gaat. Daarnaast kunt u ook een combinatie volgen van e-learning en klassikaal en is er de mogelijkheid om op een bepaalde dag in één klap al uw medewerkers een cursus te laten volgen bij u op locatie. De keuze is helemaal aan u. Het is onze kracht dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf te maken heeft. KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Wij hebben een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering, maatwerk en korte lijnen. Daarnaast voelen wij ons thuis in meerdere branches. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van opleidingen en cursussen. Vele particulieren en bedrijven gingen u al voor en zij waarderen ons bedrijf met een 8.3.

Meer weten over een BHV basiscursus?

Wilt u meer weten over de aangeboden BHV basiscursus? Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van onze medewerkers. KAMbode zorgt ervoor dat uw bedrijf met verschillende trainingen en cursussen aan de Arbowet richtlijnen voldoet.