BHV basiscursus bij KAMbode

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een BHV basiscursus kunt volgen? Dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij bieden uw bedrijf een BHV basiscursus aan, maar u kunt voor een BHV verlengingscursus ook bij ons terecht. Als u medewerkers in dienst heeft die graag een BHV diploma willen halen of op zoek zijn naar een bedrijf waar een herhalingscursus gegeven wordt, dan bent u bij Kambode aan het juiste adres. Wij bieden u de kans om dit alles op locatie te komen doen. Wij hebben een team met experts voor u klaar staan die graag een BHV basiscursus komen geven en uw medewerkers instructies geeft. Hebben er al eerder bedrijfsongevallen plaatsgevonden waar u graag extra aandacht aan wilt besteden? Geef dit van te voren aan bij ons en wij verwerken de situatie in de training. Wij zorgen ervoor dat de cursus zo dicht mogelijk bij uw eigen bedrijf blijft zodat de aandacht niet verslapt. Dit vinden de cursisten het fijnste en zij weten hoe het bedrijf in elkaar steekt.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:

BHV basiscursus bij KAMbode

Vindt u het belangrijk dat uw personeel goed opgeleid is als het gaat om veiligheid en dat medewerkers bij calamiteiten georganiseerde hulp kunnen bieden? Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zijn in elke organisatie onmisbaar. KAMbode in Giessen is de specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en biedt diverse cursussen en opleidingen aan. Wij kunnen voor u een BHV basiscursus op maat verzorgen. Heeft u binnen uw organisatie al eens te maken gehad met bedrijfsongevallen dan kunnen wij deze situatie verwerken in de training. Naast de BHV basiscursus bieden wij ook de BHV verlengingscursus en de Leider BHV cursus aan. De BHV basiscursus is gericht op het bestrijden van brand, eerste hulp verlenen en evacuatie van een pand. Wij geven de cursus bij u op locatie (in-company), maar eventueel ook via open inschrijvingen of e-learning. Wij bespreken graag met u wat het meest geschikt is voor uw medewerkers. De BHV basiscursus wordt op een vakkundige manier gegeven door docenten die weten waar ze het over hebben. Door onze kennis en kwaliteit te delen via gemotiveerde en enthousiaste docenten, proberen wij elke cursus zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden.

Jarenlange ervaring met BHV basiscursus

Veel van onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgedaan bij Arbode Maritiem, waaruit KAMbode per 1 januari 2016 is voortgekomen. De benodigde kennis, knowhow en expertise is dus ook volop aanwezig. We houden van een informele sfeer en blinken uit in persoonlijke benadering. Onze docenten zijn op de hoogte van de laatste richtlijnen in hun vakgebied. Wij hebben ervaring in veel verschillende branches en die bevinden zich vooral op het gebied van infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid etc.), office (kantoorpanden) en food & drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector). Ook voor uw branche kunnen wij de juiste mensen detacheren.

Klanten zijn tevreden over BHV basiscursus?

KAMbode heeft jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Wij hebben al veel mensen opgeleid en wij zijn blij met de zeer hoge klanttevredenheid, klanten waarderen ons met een mooie 8,5! Wilt u meer weten over de BHV basiscursus of één van de andere cursussen die wij aanbieden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn een echt no-nonsense bedrijf dat weet waar het over praat. Het is onze kracht dat we u volledig ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf te maken heeft. Neem eens een kijkje op deze website waar u meer informatie kunt vinden over de cursussen die wij aanbieden.