Bedrijfsnoodplan nodig?

Heeft u als bedrijf al een bedrijfsnoodplan? Is er binnen het bedrijf bekend wat er gedaan moet worden bij calamiteiten? Wij kunnen samen met u een bedrijfsnoodplan opstellen. Samen stellen wij belangrijke onderwerpen op waar uw bedrijf aan moet voldoen. Een bedrijfsnoodplan is een systematische uitleg wat u in het geval van een calamiteit moet of kan uitvoeren. Bij een bedrijfsnoodplan waar het personeel van op de hoogte is, kan er snel efficiënt gehandeld worden bij een noodsituatie. Zo kan de schade beperkt blijven. Een bedrijfsnoodplan moet ook altijd zorgvuldig doorgenomen worden door iedereen die in het pand werkzaam is. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfsnoodplan een keer ‘uitgeprobeerd’ wordt binnen het bedrijf. Wij spelen een situatie na die in het bedrijfsnoodplan staat. Zo kunt u met uw team het plan doorlopen en weet iedereen op de juiste manier te handelen. Voor zowel het opstellen van een bedrijfsnoodplan als het uitvoeren van het plan kunt u bij ons terecht.

aed cursus

Bedrijfsnoodplan regelen met KAMbode

Wilt u goed voorbereid zijn op calamiteiten binnen uw bedrijf? Met een bedrijfsnoodplan weet u precies wat u moet doen bij noodsituaties. Een bedrijfsnoodplan is erg handig en wordt ook vaak geëist. KAMbode helpt u graag om een bedrijfsnoodplan op te stellen. Met een goed voorbereide hulpverlening bij calamiteiten kunnen mogelijke gevolgen aanzienlijk worden beperkt. KAMbode is specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Met een bedrijfsnoodplan wordt inzichtelijk wie welke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden heeft en hoe de afstemming met hulpdiensten en andere organisaties geregeld is. De veiligheid van de locatie en omgeving is met een bedrijfsnoodplan zo veel mogelijk verzekerd. Zorg ervoor dat binnen uw bedrijf bekend is wat er gedaan moet worden bij calamiteiten. Met de systematisch uitleg wat er gedaan moet worden in geval van een calamiteit kan er snel en efficiënt gehandeld worden. Om een bedrijfsnoodplan in werking te kunnen stellen moet uw organisatie beschikken over een team van goed opgeleide BHV’ers. KAMbode biedt ook BHV cursussen aan. Bedrijfshulpverleners verlenen eerste hulp bij ongelukken en beperken er de gevolgen van, ze bestrijden brand en alarmeren en evacueren medewerkers en klanten in noodsituatie. Met een team BHV’ers en een bedrijfsnoodplan zorgt u voor een veilige omgeving voor uw personeel en bezoekers.

Inhoud bedrijfsnoodplan

Voor een goed bedrijfsnoodplan zijn een aantal zaken nodig: risicoanalyse, meerdere scenario’s en afstemming met externe instanties zoals ambulance, brandweer en politie. De inhoud bestaat altijd uit een veiligheidsplan, een ontruimingsplan en een beveiligingsplan. Ook de volgende onderdelen komen hierbij aan bod: de organisatie van de bedrijfshulpverlening, de commandostructuur van de bedrijfshulpverlening, de plaatsvervangers voor de bedrijfsvoering en de hulpverlening en de afstemming met de gemeentelijke rampenplannen en rampenbestrijdingsplannen. KAMbode heeft jarenlange ervaring met het opstellen van bedrijfsnoodplannen en deze worden altijd afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. De klanttevredenheid is zeer hoog, klanten geven ons een 8,5! U wordt door ons compleet ontzorgd. KAMbode voelt zich thuis in meerdere verschillende branches en ook voor uw bedrijf gaan wij graag aan de slag.

Persoonlijke benadering

KAMbode is een echt no-nonsense bedrijf dat weet waarover het praat. Wij zijn laagdrempelig en houden van een informele sfeer met een persoonlijke benadering. Als u een bedrijfsplan op wilt stellen dan staan de experts van KAMbode graag voor u klaar. Wilt u meer weten over het opstellen van een bedrijfsnoodplan dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u er graag meer over.