AED opleiding nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een AED opleiding aanbiedt? Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen aan waaronder de AED opleiding. Onze kracht is dat we ondernemers ontzorgen bij alles wat met de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te maken heeft. Hopelijk is een AED nooit nodig maar als er toch een noodgeval is dan wilt u dat iedereen in het bedrijf weet hoe de AED werkt. Wij geven de AED opleiding in-company. Dat houdt in dat wij bij u op kantoor komen om de opleiding te geven. Heeft u een individueel persoon die graag de AED opleiding wilt volgen? Dan kunt u ook op een open inschrijving inschrijven. Dan is het alleen op een andere locatie.

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
aed cursus

Open inschrijvingen voor AED opleiding

Wilt u graag inschrijven voor een AED opleiding? U kunt zich inschrijven via onze open inschrijvingen via onze website of neem telefonisch contact met ons op. KAMbode geeft regelmatig op haar eigen kantoor in Giessen de cursussen en opleidingen op het gebied van AED, EHBO en BHV. Wij werken met kleine groepjes en zo kunnen de medewerkers van elkaar leren. Als iedereen naar één persoon kijkt dan raakt die persoon soms in paniek en durft de training niet af te maken. Wij bekijken per situatie hoe de training in elkaar gezet wordt. Wij passen onze trainingen graag aan uw bedrijf aan voor een AED opleiding op maat.

In-company trainingen voor opleiding AED en cursus AED

Het is ook mogelijk dat u in-company uw opleiding of cursus AED volgt. Wij komen dan graag naar u toe. Wij bieden de mogelijkheid om de cursussen en opleidingen bij u op locatie te geven. Indien gewenst kunnen wij de trainingen aanpassen aan uw wensen zodat de cursus of opleiding nog meer aansluit op uw veiligheidsrisico’s. Dit is mogelijk voor iedere branche. Wij werken met een enthousiast team dat in de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan in het geven van AED opleidingen en AED cursussen.

E-learning voor cursus AED en opleiding AED

Wij geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen of gedeeltelijk via E-learning. Het theoretische gedeelte kunnen wij via e-learning aanbieden maar het praktische gedeelte vindt plaats op een aangevraagde locatie of bij ons op kantoor. Tijdens het e-learning gedeelte bepaalt u zelf wanneer, waar en op welk tempo u uw cursus of opleiding volgt. Aan het einde van de cursus moet u een officieel examen afleggen. Bij een voldoende vragen wij u om naar het kantoor te komen voor het praktische gedeelte.