AED cursus of AED training nodig?

Bent u opzoek naar een AED cursus of naar een AED training? Dan bent u bij KAMbode aan het goede adres. Wij, van KAMbode, zijn gespecialiseerd in het omgaan met een AED. Doordat wij exact weten hoe een AED werkt, en in welke gevallen u een AED moet en kunt gebruiken, kunnen wij u er alles over vertellen in onze AED cursus of in AED training.  Wij zijn gevestigd in Giessen, in het hartje van Brabant.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van opleidingen en cursussen. Doordat wij een krachtig en enthousiast team zijn kunnen wij dit ook uitdragen naar onze klanten. Wij krijgen een zeer hoge klanttevredenheid, onze klanten geven ons gemiddeld 8,2. Onze kracht is dat wij ondernemers ontzorgen bij alles wat er met arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf te make heeft. Wij krijgen een zeer hoge klanttevredenheid, klanten geven ons een 8,2!
Direct uw training of cursus boeken?

Plan uw training of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voorkeursdatum:
Aantal personen:
aed cursus

Wat is een AED?

De afkorting AED staat voor: Automatische Externe Defibrillator
Een automatische externe defibrillator (AED)  is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Je hart word gereset door de AED. Hierdoor krijgt het normale hartritme de kans om de controle terug over te nemen.
U vind AED’s op openbare plaatsen, denk aan stations, sportaccommodaties, luchthavens, winkelcentra’s en aan boord van brandweerwagen en politiewagens.

KAMbode, de AED cursus en AED training specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zodoende ook dé specialist in de AED cursus en/of AED training. Wij zijn een no-nonsensebedrijf, wij weten waar wij over praten. KAMbode is een bedrijf dat een informele sfeer wilt uitdragen en behouden. Wij blinken uit in onze persoonlijke benadering, maatwerk en onze korte lijnen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers enthousiast, open en betrokken zijn. Zowel richting elkaar als naar onze klanten. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons écht voorop.

Ook voor uw bedrijf, organisatie of voor u als particulier hebben wij gegarandeerd een oplossing. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

We geven cursussen/opleidingen in-company (bij u op kantoor), maar eventueel ook via open inschrijvingen.

KAMbode in vele branches inzetbaar

De kracht van KAMbode ligt in het feit dat we ons op vele markten thuis voelen. De vele branches waarin wij inzetbaar zijn, bevinden zich vooral op het gebied van:

  • Infra (weg- en waterbouw, spoorveiligheid, etc.)
  • Food & Drinks (levensmiddelenindustrie, horeca, vleessector, etc.)
  • Office (kantoorpanden)

Al onze diensten zijn op deze specifieke branches gericht. Doordat wij een groot team hebben met specialisten, kunnen wij maatwerk leveren. Zo kunnen wij een AED training of AED cursus of workshop compleet gericht op úw werknemers aanbieden.